Ποιος Έλληνας celebrity μπήκε στην «Αγιά Σοφιά» την 25η Μαρτίου με… φουστανέλα;!

«Είμαι έτοιμος για κάθε είδους αντίδραση» λέει

Ποιος Έλληνας celebrity μπήκε στην «Αγιά Σοφιά» την 25η Μαρτίου με… φουστανέλα;!

Στην «Αγιά Σοφιά» με… φουστανέλα «μπούκαρε» ανήμερα της 25ης Μαρτίου, ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Ο σχεδιαστής, που αυτό το διάστημα λανσάρει συλλογή με το όνομα «I love tsolias» δηλώνει πως θέλει να επαναφέρει τη φουστανέλα, γιατί «μου ξυπνάει τα σοβινιστικά μου ένστικτα. Είναι η πατροπαράδοτη φορεσιά του Έλληνα, την οποία προσπάθησα μέσα από τη μόδα να επαλανσάρω ως τάση».

kostetsos.jpg
Μάλιστα είπε να περάσει και το μήνυμα του στην Κωνσταντινούπολη, όπου μπήκε και πόζαρε φορώντας φουστανέλα μες την «Αγιά Σοφιά»:

«Είναι κάτι που το έχω ξανακάνει. Πριν χρόνια, είχα εμφανιστεί με περικεφαλαία στο Ταζ Μαχάλ. Στην Κωνσταντινούπολη ήθελα να πάω γιατί εκεί είναι οι ρίζες μου. Ο παππούς μου, ήταν από τους χορηγούς του Φαναριού. Ήθελα να εμφανιστώ στον τόπο καταγωγής μου, φέροντας ένα ελληνικό στοιχείο. Είχα το θράσος λοιπόν, να μπω με φουστανέλα και στην Αγιά-Σοφιά».

Είναι έτοιμος δε, για κάθε είδους αντίδραση!

«Δεν θεωρώ ότι έκανα κάτι τραγικό. Ήθελα να δείξω ότι εν έτει 2013, το ελληνικό στοιχείο είναι δυνατό. Κάποιοι θα με χαρακτηρίσουν γραφικό. Αλλά τους απαντώ: “Καλύτερα με τη φουστανέλα του Έλληνα, παρά με τα Burberry του Νεοέλληνα”. Γιατί είμαι γραφικός εγώ και όχι οι Dolce&Gabbana που έβγαλαν ολόκληρη συλλογή με θέμα το Βυζάντιο και έχουν τυπωμένο σε φουστάνια και Τ-Shirt το πρόσωπο της αυτοκράτειρας Θεοδώρας;»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top