Βάσω Λασκαράκη: «Έχω καθαρίσει πολλή σκάλα! Σκούπα, μάπα!»

Μιλά για τις πρώτες δουλειές που έκανε και την δύσκολη αρχή στην Αθήνα

Βάσω Λασκαράκη: «Έχω καθαρίσει πολλή σκάλα! Σκούπα, μάπα!»

Για τις πρώτες δουλειές που έκανε πριν γίνει γνωστή προκειμένου να ζήσει, αλλά και για την πολύ δύσκολη περίοδο όταν πρωτοκατέβηκε από Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, μίλησε η Βάσω Λασκαράκη.

Η ηθοποιός, αποκάλυψε πως πρώτη της δουλειά «ήταν ως σερβιτόρα, μετά δούλευα γκαρνταρόμπα στους «Onirama» πριν γίνουν γνωστοί, και τους αποκαλούσα «Ονιδράμα» γιατί γινόταν πανικός από τον κόσμο. Μας έπαιρνε το πρωί».

Από τις πιο δύσκολες δουλειές που έκανε ήταν να καθαρίσει σκάλες, μιας και αυτό είναι το επάγγελμα των γονιών της. Οπότε, ανά περιόδους τους βοηθούσε:

«Οι γονείς μου καθαρίζουν σκάλες σε πολυκατοικίες. Δουλεύουν μαζί τα τελευταία χρόνια. Είναι δύσκολη και βαριά δουλειά. Είχε τύχει να βοηθήσω παλιά σ΄αυτό, και καμιά φορά σκέφτομαι πως αντέχουνε. Ξυπνάνε χαράματα στις 05:00. Έχω βοηθήσει πολύ σκάλα, σκούπα μάπα! Μια δουλειά είναι δουλειά αν πρέπει να ζήσεις. Υπάρχουν άπειρες και κάποιος πρέπει να τις κάνει!»

Όσο για τον πρώτο καιρό στην Αθήνα;

«Ήταν πολύ δύσκολο για μένα, γιατί δεν είχα φίλους και ταξίδευα με το τραίνο 4 φορές την εβδομάδα. Έκανα τα γυρίσματα και γύρναγα πίσω! Δεν μπορούσα να μείνω με τίποτα στην Αθήνα. Τώρα δεν θα μπορούσα όμως να ξαναζήσω στη Θεσσαλονίκη».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top