Α. Παλαιολόγου, Ηρώ, Λ. Παπαληγούρα μιλούν για τον έρωτα, το γάμο και τα παιδιά

Όταν οι γυναίκες μιλούν από… καρδιάς

Α. Παλαιολόγου, Ηρώ, Λ. Παπαληγούρα μιλούν για τον έρωτα, το γάμο και τα παιδιά

Είναι τρεις δυναμικές, ανεξάρτητες, πετυχημένες γυναίκες που αν και βρίσκονται σε διαφορετική φάση της ζωής τους η καθεμιά, ανοίγουν την καρδιά τους και μιλούν για τον έρωτα, το γάμο και τα παιδιά. Ο λόγος για την Α. Παλαιολόγου, την Ηρώ και τη Λένα Παπαληγούρα που δεν αρνήθηκαν να εκφράσουν τις απόψεις τους με ειλικρίνεια και πάθος.

Η Ηρώ ανήκει στις γυναίκες που μεγαλώνουν μόνες τους το παιδί τους και όπως λέει και η ίδια τα καταφέρνει μια χαρά. Η ίδια χαρακτηρίζει τις γυναίκες που επιλέγουν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους μόνες τους, ηρωίδες, τονίζοντας ότι υπάρχουν αρκετές δυσκολίες.

«Οι γυναίκες που μεγαλώνουν μόνες τους τα παιδιά τους είναι ηρωίδες γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο να έχεις το ρόλο δύο ανθρώπων. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να έχεις το μέτρο μεταξύ αυστηρότητας και τρυφερότητας. Ως μάνα, οφείλεις να είσαι τρυφερή, αλλά πολλές φορές πρέπει να βρίσκεις τις ισορροπίες στην ιεραρχία με το παιδί σου κι αυτό είναι το πιο δύσκολο κομμάτι», είπε.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου πάλι, μπορεί να μην έχει αποκτήσει ακόμα παιδάκι, ωστόσο διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους στην προσωπική της ζωή.

«Θέλω να είμαι καλά και ισορροπημένη. Εάν είμαι με κάποιον ακόμα καλύτερα. Αυτό είναι το ιδανικό για κάθε άνθρωπο, το να μοιράζεται πράγματα. Σαφώς όμως το πιο σημαντικό είναι να είσαι ισορροπημένος», είπε η γνωστή ηθοποιός.

Η Λένα Παπαληγούρα τέλος, δηλώνει πολύ μικρή για να κάνει σχέδια γάμου, όμως ποτέ δεν κλείνει την πόρτα στον έρωτα.

«Ο έρωτας έχει πολύ μεγάλη σημασία στη ζωή μου. Ερωτεύομαι τη δουλειά μου, ερωτεύομαι ανθρώπους. Ο έρωτας είναι κινητήριος δύναμη και είναι μεγάλη χαρά. Όταν συμβαίνει είναι ωραίο να τον χαιρόμαστε», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top