Ο Charlie Sheen καλεί τους fans του να πετάξουν σκ@τ@ σκύλου σε συμμαθήτρια της κόρης του!

Έξαλλος ο ηθοποιός με μια 9χρονη που κορόιδευε το παιδί του!

Ο Charlie Sheen καλεί τους fans του να πετάξουν σκ@τ@ σκύλου σε συμμαθήτρια της κόρης του!

Ποιος είδε τον Charlie Sheen και δεν τον φοβήθηκε! Ο 47χρονος ηθοποιός, επιτέθηκε άγρια μέσω Twitter, σε μια 9χρονη πρώην συμμαθήτρια της κόρης του, που είχε κάνει τη ζωή της δύσκολη στο σχολείο, κοροϊδεύοντας την συνεχώς.

shenn1.jpg
Πρόκειται για την 9χρονη Victoria, που υπέβαλλε σε «βασανιστήρια» την 9χρονη κόρη του,Charlie Sheen, Sam, κοροϊδεύοντας την για την επιδερμίδα της, το look της, τα μαλλιά της, μέχρι και την απόλυση του μπαμπά της, από τη σειρά «Two and a Half Men».

Το “bullying” μάλιστα είχε φτάσει σε τέτοιο σημείο, που η 9χρονη κορούλα του Charlie Sheen, είχε αρρωστήσει και δεν ήθελε ούτε στο σχολείο να πηγαίνει.

Τρεις φορείς πήγε στο σχολείο η Denise Richards να διαμαρτυρηθεί γι΄αυτό που συνέβαινε, αλλά οι γονείς του άλλου κοριτσιού, επέμεναν πως η Sam έλεγε ψέματα.

shenn2.jpg
Έτσι, ο Charlie Sheen και η Richards, αποφάσισαν ν΄αλλάξουν σχολείο στην κόρη τους.

Και επειδή ο 47χρονος ηθοποιός δεν επρόκειτο να το αφήσει έτσι αυτό, μέσω του Twitter του (που έχει κάτι εκατομμύρια followers), εξαπέλυσε απίστευτη επίθεση εναντίον της 9χρονης πρώην συμμαθήτριας της κόρης του, λέγοντας:

shenn3.jpg
«Αν έχετε ένα σάπιο αυγό, ένα ρολό τουαλέτας, ή σκ@τ@ σκύλου, σας καλώ να το παραδώσετε με “ακραία προκατάληψη”, στο σχολείο που διοικείται από trolls και τσαρλατάνους. Κάντε με υπερήφανο!»

Για να καταλήξει λέγοντας πως «αν θέλετε να το προχωρήσετε ένα βήμα παραπέρα, σχηματίστε με τα σκ@τ@ ένα όνομα στη μπροστινή πόρτα: VICTORIA».


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top