Ελληνίδα τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην πίστα με ρούχα από το πανέρι!

Το παραδέχθηκε η ίδια σε τηλεοπτική εκπομπή

Ελληνίδα τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην πίστα με ρούχα από το πανέρι!

Ριζική αλλαγή στη ζωή της έχει κάνει η Λίτσα Γιαγκούση. Εδώ και τρία χρόνια μένει στα Βίλια, μακριά από την πολύβουη Αθήνα και προσπαθεί να κάνει μια διαφορετική ζωή κοντά στη φύση.

«Με την ιδέα να μείνω εκτός Αθηνών φλέρταρα τα τελευταία 20 χρόνια. Δεν έχουμε καθόλου θόρυβο, είμαστε μέσα στη φύση, στον καθαρό αέρα, στο οξυγόνο κάτι που μου έλειπε πάρα πολύ. Ξυπνάω επτά η ώρα το πρωί και πηγαίνω βόλτες με τα σκυλιά μου», είπε.

Και στην προσωπική της ζωή όμως έχει βρει την ηρεμία που επιζητούσε. Εδώ και αρκετά χρόνια είναι μαζί με τον Μανώλη της, ο οποίος όπως λέει είναι το άλλο του μισό. Όσο για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου λέει:

litsa giagkousi.jpg

«Είναι τυπικό το θέμα. Δε νιώθω ελεύθερη, παντρεμένη νιώθω. Αν θα γίνει, θα γίνει μόνο για τυπικούς λόγους».

Η Λίτσα Γιαγκούση όμως έκανε και αποκαλύψεις που η αλήθεια είναι μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό. Όπως ας πούμε για τις εμφανίσεις της στην πίστα κατά τη χρυσή δεκαετία του ’90.

«Μου έχει τύχει να φορέσω ρούχο από καλάθι. Το είχα αγοράσει δύο λίρες στο Λονδίνο. Ήταν ένα T – Shirt που το είχα βάλει στην πίστα και το είχα συνδυάσει με κάτι άλλο. Μου έχει τύχει δυο, τρεις φορές αυτό», είπε.

Μάλιστα η ίδια δε θα ξεχάσει ποτέ ότι ένας θαυμαστής της, της έκανε πρόταση γάμου κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής.

«Κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής ένας θαυμαστής μου έκανε πρόταση γάμου και μου έδωσ�� και δαχτυλίδι. Ήταν μια εκπομπή σε κυπριακό κανάλι», είπε η τραγουδίστρια, αλλά δεν αποκάλυψε την αντίδρασή της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top