ΔΕΙΤΕ: Για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, τον 15χρονο γιο του Στράτου Τζώρτζογλου και της Μαρίας Γεωργιάδου!

Μετά από ΕΝΝΕΑ χρόνια διαζυγίου, νιώθουν σαν να μη χώρισαν ποτέ!

 ΔΕΙΤΕ: Για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, τον 15χρονο γιο του Στράτου Τζώρτζογλου και της Μαρίας Γεωργιάδου!

Με τον 15χρονο γιο τους Αλκιβιάδη, φωτογραφήθηκαν για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, Στράτος Τζώρτζογλου και Μαρία Γεωργιάδου.

Το ζευγάρι, παρόλο που έχει πάρει διαζύγιο εδώ και εννέα χρόνια, παραμένει πολύ αγαπημένο και δεμένο, με κοινή συνιστώσα, το μοναχογιό τους, Αλκιβιάδη, τον οποίο φέτος θα δούμε να παίζει στη σειρά που πρωταγωνιστούν και οι γονείς του, «Βαλς με 12 Θεούς».

ΤΖΟ.jpg
«Έχω αγωνία για το τι επίδραση θα έχει η εμπειρία αυτή στον ψυχισμό του. Δεν θέλω να νομίζει ότι είναι σημαντικό να παίζει στην τηλεόραση, γιατί δεν είναι», λέει ο Στράτος Τζώρτζογλου, με τη Μαρία Γεωργιάδου να συμπληρώνει:

«Τα συναισθήματα μου είναι ανάμεικτα. Από τη μια ακούγεται συναρπαστικό, αλλά από την άλλη αγχώνομαι, γιατί είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με αυτό το Μέσο».

image1 (1).jpg
Ωστόσο όπως λέει, αυτό που τη νοιάζει είναι «να ξέρει ότι τον αγαπάω πάρα πολύ».

Ποιος από τους δυο είναι πιο αυστηρός όμως;

«Ο δικός μου ρόλος είναι να βάζω τα όρια, και του Στράτου να τα ανατρέπει. Η συμπεριφορά του Στράτου είναι πιο “αλήτικη”, ενώ εγώ είμαι αυτή που θ΄ακολουθήσει το πρόγραμμα», λέει η Μαρία Γεωργιάδου.

ΜΠΑΜΠΑΣ-ΓΙΟΣ.jpg
Όσο για τα φλερτ του Αλκιβιάδη τώρα που είναι στην εφηβεία;

Ο Τζώρτζογλου αποκαλύπτει πως «ήδη βγαίνουμε έξω μαζί, και θα ήθελα να κάνουμε αρκετές νυχτερινές εξορμήσεις για να δει τους κινδύνους που κρύβονται, αλλά και πως είναι η πραγματική ζωή. Προσπαθώ να του εξηγήσω, πως οι γυναίκες είναι το μεγαλύτερο μυστήριο της φύσης».

image1 (3).jpg
Τέλος, οι δυο ηθοποιοί μιλάνε και για το πώς είναι σήμερα η σχέση τους, παρόλο που έχουν χωρίσει εδώ και εννέα χρόνια:

«Υπάρχουν στιγμές, που αισθάνομαι ότι με τη Μαρία είναι σαν να μη χωρίσαμε ποτέ. Πηγαίνω συχνά σπίτι της, κοιμάμαι εκεί, και μιλάμε σχεδόν καθημερινά» λέει ο Τζώρτζογλου, με την Γεωργιάδου να συμπληρώνει:

«Παρόλο που κάθε χωρισμός είναι επώδυνος, είχαμε ομαλό και φιλικό διαζύγιο. Δεν υπήρξε κάποιο διάστημα που σταματήσαμε να μιλάμε».

image1 (4).jpg




Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top