Απρέπεια: «έθαψε» μετά θάνατον τον Chavez ο Timberlake!

Σατιρικό... μνημόσυνο έκανε ο τραγουδιστής σε τηλεοπτική εκπομπή

Απρέπεια: «έθαψε» μετά θάνατον τον Chavez ο Timberlake!

Πρώτη δημοσίευση:12/03/13,00:52

Ντυμένος Elton John και ερμηνεύοντας το «Candle In The Wind», αποχαιρέτισε τον Hugo Chavez σε τηλεοπτική εκπομπή ο Justin Timberlake και ο τρόπος του... κάθε άλλο παρά κολακευτικός ήταν!

Ο τραγουδιστής «πείραξε» τους στίχους του τραγουδιού του Elton John και, απευθυνόμενος στον νεκρό ηγέτη της Βενεζουέλας είπε μεταξύ άλλων:

«Μου φαίνεται ότι έζησες την ζωή σου σαν ένα κερί που το φυσά ο άνεμος. Αν βέβαια αυτό το κερί μπορούσε να τραβήξει δυο πιστόλια κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου... Είπες ότι οι ΗΠΑ προκαλούν σεισμούς και απαγόρευσες την Coke Zero. Την ίδια ώρα που στον ώμο σου καθόταν ένας παπαγάλος με κόκκινο μπερέ... Είχες την δική σου εκπομπή που λεγόταν ''Hello, President''. Αλλά δεν μιλούσες για πολιτική. Απλά χόρευες και ράπαρες... Αλλά έκανες και κάτι καλό. Βοήθησες την χώρα σου να γίνει παγκόσμια πρωτεύουσα στις απαγωγές, ενώ ταυτόχρονα αύξησες την παραγωγή γάλατος».

Τα σχόλια του Timberlake στην εκπομπή «Saturday Night Live» έχουν προκαλέσει ποικίλα σχόλια, με κάποιους να... γελούν και κάποιους να καυτηριάζουν την επιλογή του τραγουδιστή να σατιρίσει τον 58χρονο νεκρό!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top