Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι ερωτικά άπληστος»!

«Για τους άνδρες δύο πράγματα είναι κυρίαρχα: ο έρωτας και ο θάνατος»

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι ερωτικά άπληστος»!
​Νιώθει ευτυχής που μπορεί να δοκιμάζεται σε διαφορετικά θεατρικά είδη με εντελώς διαφορετικό περιεχόμενο και μιλά ανοιχτά για το αν υπάρχει η «τέλεια ισορροπία» αλλά και την απληστία που τον διακατέχει.
«Τέλεια ισορροπία, ψυχική και συναισθηματική δεν υπάρχει. Ή μάλλον μπορεί να υπάρχει, αλλά όχι για όσους ασχολούνται με την τέχνη. Δεν μπορεί να είσαι καλλιτέχνης και να είσαι ισορροπημένος» παραδέχεται ο ηθοποιός.
Αν και χωρισμένος με τη σύζυγο του, μοιάζει να είναι μια χαρά αφού διατηρεί άψογες σχέσεις μαζί της και με το γιό του, ενώ δείχνει κι ευτυχισμένος στο πλευρ�� της σκηνογράφου Αναστασίας Σμαραγδή.
Μάλιστα, δεν αποκλείει ένα μελλοντικό γάμο, ενώ παράλληλα αποκαλύπτει: «Όπως κάθε καλλιτέχνης, είμαι άπληστος άνθρωπος. Αν μπορούσε να δαμάσει κανείς την ερωτική μου απληστία, -γιατί εγώ δεν μπορώ-, την ανάγκη μου για αποδοχή και το φόβο του θανάτου, θα ήμουν ένας ευτυχής άνθρωπος».
Τέλος συμπληρώνει: «Για τους άνδρες δύο πράγματα είναι κυρίαρχα: ο έρωτας και ο θάνατος. Αν είσαι τυχερός, η τέχνη μπορεί να σου κάνει πιο ευχάριστη την καθημερινότητα σε σχέση με αυτή κάποιου άλλου ανθρώπου».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top