Εξοργισμένοι γονείς αποχώρησαν με τα παιδιά τους από συναυλία του Bieber!

Καθυστέρησε δύο ώρες να εμφανιστεί στη σκηνή

Εξοργισμένοι γονείς αποχώρησαν με τα παιδιά τους από συναυλία του Bieber!

Πρώτη ανάρτηση: 05/03/2013, 05:39

Ο Justin Bieber καθυστέρησε δύο ολόκληρες ώρες να εμφανιστεί στη συναυλία του, στο κατάμεστο London O2, αναγκάζοντας εκατοντάδες γονείς να αποχωρήσουν μαζί με τα παιδιά τους, αφού την επόμενη μέρα είχαν σχολείο.

Ο 19χρονος star ράγισε τις καρδιές πολλών παιδιών που περίμεναν τόσες ώρες για να θαυμάσουν το ίνδαλμά τους από κοντά, και αυτό φάνηκε από τα εκατοντάδες μηνύματα που έγραψαν στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, τα περισσότερα από τα οποία, ήταν πνιγμένα στον πόνο και τον θυμό.

bieber concert.jpg

Η συναυλία στο ‘02’ ήταν εδώ και πολλές εβδομάδες sold out, ενώ ο κόσμος που βρέθηκε εκεί ήταν στη πλειοψηφία κάτω των 16 ετών. Ο Bieber πάτησε στη σκηνή στις 10.35μμ (τοπική ώρα Αγγλίας), δηλαδή μισή ώρα πριν την προκαθορισμένη λήξη της συναυλίας!

Ο νεαρός τραγουδιστής, είχε μάλιστα το θράσος να γράψει στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, απευθυνόμενος στους 35 εκατομμύρια followers, να «ετοιμαστούν» για τη μεγάλη συναυλία, στην πρωτεύουσα της Αγγλίας, λίγο πριν την κανονική ώρα έναρξης του show.

Σύμφωνα με την MailOnline, το γιουχάισμα πήγε σύννεφο στους supporters, που εμφανίστηκαν για να «ζεστάνουν» το κοινό, πριν βγει στη σκηνή ο Justin. Την συναυλία άνοιξαν οι Jaden Smith και Carly Rae Jepsen.

bieber concert 2.jpg

«Είναι ντροπή, τόσα πολλά παιδιά πληγώθηκαν και έφυγαν με ραγισμένες καρδιές αφού αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν από τη συναυλία. Οι περισσότεροι περίμεναν πολλές εβδομάδες για να θαυμάσουν από κοντά τον Justin», δήλωσε μια θαυμάστρια του 19χρονου στην MailOnline.

Όταν η τραγουδίστρια Carly Rae Jepsen ολοκλήρωσε το πρόγραμμά της, άπαντες στην O2 Arena περίμεναν για 45 λεπτά να δουν το ίνδαλμά τους, ακούγοντας από τα μεγάφωνα τραγούδια του… Michael Jackson! Τελικά, ο Justin Bieber έκανε την εμφάνισή του με δύο ώρες καθυστέρηση, στις 10.35μμ, την ώρα που εκατοντάδες καθίσματα έμειναν άδεια!

bieber concert 3.jpg

Αν και ο νεαρός τραγουδιστής δεν μπήκε στο κόπο να απολογηθεί γι�� την αργοπορία του, οι 20.000 (κυρίως 14χρονες θαυμάστριες) ξέχασαν αμέσως τις 2 ώρες αναμονής, με το που είδαν από κοντά το ίνδαλμά τους. Ο Justin, αποζημίωσε όσους παρέμειναν στη συναυλία, ερμηνεύοντας τις μεγάλες επιτυχίες του, Baby, As Long As You Love Me και Beauty And A Beat.

bieber concert 4.jpg

Όπως ήταν αναμενόμενο, μετά το τέλος του show, το Twitter του 19χρονου πήρε «φωτιά» από εκνευρισμένους γονείς. «Θα έχω μία πολύ κακόκεφη κόρη αύριο» έγραψε μια μητέρα η οποία αποχώρησε από το event, μαζί με την ανήλικη κόρη της. «Justin μας αηδίασες», έγραψε ένας πικραμένος πατέρας, ο οποίος αποχώρησε εκνευρισμένος από την Arena μαζί με τις δυο του κόρες, οι οποίες έπρεπε να πάνε σχολείο την επόμενη μέρα.

bieber concert 5.jpg

Εν κατακλείδι, η διοργανώτρια εταιρεία ζήτησε συγνώμη για την καθυστέρηση της συναυλίας και την ταλαιπωρία, χωρίς ωστόσο να εξηγήσει τους λόγους που ο αγαπημένος τραγουδιστής της νεολαίας, απογοήτευσε τους τόσο αφοσιωμένους οπαδούς του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top