Θύμα χάκερ στο internet και ο Ο. Παπαδόπουλος από τα «Κλεμμένα Όνειρα»

Η πρόταση για το Dancing και η αρνητική απάντηση

Δουλειές με φούντες για τον Ορφέα Παπαδόπουλο, που μαζί με τα γυρίσματα των «Κλεμμένων Ονείρων» τώρα θα κάνει και μια αντικατάσταση στο επιτυχημένο «Fame» και θα τον δούμε και στο θέατρο.

Όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός θα αντικαταστήσει τον Ανδρέα Κωνσταντινίδη και ενδέχεται αν η παράσταση πάρει παράταση για όλο τον Απρίλιο να συνεχίσει εκεί.

Ο… Άρης των «Κλεμμένων Ονείρων», αποκάλυψε επίσης ότι έχει πέσει και αυτός θύμα χάκερ στο internet, αφού κάποιος δημιούργησε ένα ψεύτικο προφίλ του στο Twitter.

«Εγώ δεν έχω Twitter και επειδή μου είπαν ότι κάποιος έχει φτιάξει προφίλ με το όνομά μου, να σας πω ότι είναι ψεύτικο», είπε ο ηθοποιός.

Μάθαμε επίσης ότι του είχε γίνει πρόταση να πάει και στο Dancing, αλλά ο ίδιος αρνήθηκε.

«Αρνήθηκα, παρ’ όλο που μου αρέσει πολύ ο χορός, γιατί τα προγράμματα των προβών είναι εξαντλητικά και δε θα μπορούσα να ανταπεξέλθω με τις δικές μου υποχρεώσεις», είπε.

Τέλος μάθαμε ότι από 18/3 αλλάζουν ώρα τα «Κλεμμένα Όνειρα» και θα τα βλέπουμε στις 21:15 μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top