Αποκαλύψεις – «φωτιά» για τις γυναίκες του Τόλη Βοσκόπουλου

«Πιπεράτα» περιστατικά με Λάσκαρη, Μαρινέλλα και Παπαδημητρίου

Αποκαλύψεις – «φωτιά» για τις γυναίκες του Τόλη Βοσκόπουλου

Στέλ��α Στρατηγού, Ζωή Λάσκαρη, Μαρινέλλα, Τζούλια Παπαδημητρίου, Άντζελα Γκερέκου είναι οι γυναίκες που σημάδεψαν τη ζωή του Τόλη Βοσκόπουλου, όπως προκύπτει από το ημερολόγιο της αδερφής του τραγουδιστή!

Αποκαλύψεις – «φωτιά» γίνονται μέσα από τις σελίδες του ημερολογίου της Παναγιώτας, με τον γιό της, Τόλη Παστό, να επιβεβαιώνει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star πως πρόκειται για γεγονότα που βίωσε η ίδια μαζί με τον αδερφό της.

Η ταινία «Μαριχουάνα Στοπ» έγινε η αφορμή για την γνωριμία του Τόλη Βοσκόπουλου με τη Ζωή Λάσκαρη. Ο έρωτάς τους κράτησε τρία χρόνια: «τρελάθηκε ο άνθρωπος! Το παθαίνει αυτό οποιοσδήποτε όταν ερωτευτεί. Αυτό έπαθε όταν γνώρισε τη Ζωή! Και ξέχασε και σπίτι και δουλειά και συνεργάτες και τα πάντα και έφυγε μαζί της», γράφει η αδερφή του τραγουδιστή, αποκαλύπτοντας πως εκείνος μεταμφίεζε την αγαπημένη του σε... γριά για να φύγουν μαζί!

Τις πληγές από τον χωρισμό με την Λάσκαρη ήρθε να επουλώσει η σχέση με την Μαρινέλλα. «”Ο Βοσκόπουλος και η Μαρινέλλα παντρεύονται'' . Άλλο τραγικό μεγάλο λάθος. Άλλη μια απογείωση προς τα σύννεφα, απογείωση προς τα ουράνια και τα άστρα... Υπομονή στην υπομονή, άνοιξε την πόρτα μια μέρα, έφυγε και δεν ξαναγύρισε. Από τη Λάσκαρη που έφυγε, πήρε μια βαλίτσα ρούχα. Από τη Μαρινέλλα δεν πήρε τίποτα. Ούτε ένα πουκάμισο, ούτε μισό παντελόνι. Μπήκε στο αυτοκίνητό του και έφυγε», γράφει το ημερολόγιο.

«Δεν τον αγάπησε ποτέ», γράφει η αδερφή του Τόλη όταν αναφέρεται στον γάμο με την Τζούλια Παπαδημητρίου, ενώ ο γιός της είπε στο Star πως το ζευγάρι ζούσε έντονα, χωρίς να λείπουν οι καυγάδες και οι ζήλιες.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top