ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο παρουσιαστής των Όσκαρ παραλίγο να πεθάνει την 11η Σεπτεμβρίου

Είχε Άγιο και γλίτωσε…

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο παρουσιαστής των Όσκαρ παραλίγο να πεθάνει την 11η Σεπτεμβρίου

Μπορεί ο Seth MacFarlane, ως παρουσιαστής των Όσκαρ να μην άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις με τα κρύα του αστεία που δεν έκαναν κανέναν να γελάσει, όμως αν κάτι εντυπωσιάζει για τον ίδιο, είναι το γεγονός ότι γλίτωσε παρά τρίχα το θάνατο και από καθαρή τύχη.

par1.jpg


Που λέτε λοιπόν, ο γνωστός συνθέτης και σεναριογράφος είχε προγραμματίσει να ταξιδέψει την 11η Σεπτεμβρίου του 2001 από τη Βοστόνη στο Λος Άντζελες με την πτήση 11 των American Airlines.

par2.jpg



Η συγκεκριμένη πτήση, την αποφράδα εκείνη ημέρα καρφώθηκε σε έναν από τους Δίδυμους Πύργους στη Νέα Υόρκη, σκορπώντας παντού τον θάνατο, τον θρήνο και τον πανικό.

Ο MacFarlane είχε Άγιο στην κυριολεξία, αφού άργησε να ξυπνήσει και έχασε στο παρατσάκ την πτήση του. Κανένας από τους επιβαίνοντες στην πτήση αυτή δεν επέζησε, επομένως όπως καταλαβαίνετε θα ήταν απίθανο ο συνθέτης και σεναριογράφος να κατάφερνε να είναι ο μοναδικός επιζών.

par3.jpg


«Ο μόνος λόγος που δεν με επηρέασε όλο αυτό είναι το γεγονός ότι δεν συνειδητοποίησα ότι κινδυνεύω μέχρι την ώρα που όλο αυτό τελείωσε, οπότε δεν έζησα κανέναν πανικό», είχε δηλώσει για την εμπειρία του αυτή ο MacFarlane.

Ο ίδιος μάλιστα προσπάθησε πάρα πολύ να μην αφήσει όλη αυτή την τραγωδία να τον επηρεάσει.

par4.jpg

«Ήταν ένα τραγικό συμβάν, όμως καθημερινά μπορεί να μας συμβεί να γλιτώσουμε παρά τρίχα. Μπορεί να περάσεις ένα δρόμο και να σε χτυπήσει ένα αυτοκίνητο. Απλά η 11η Σεπτεμβρίου ήταν κάτι μαζικό. Πραγματικά δεν μπορώ να το αφήσω να με επηρεάσει γιατί είμαι κωμικός σεναριογράφος. Πρέπει να το αφήσω όλο αυτό πίσω μου», είχε δηλώσει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top