Τ.Σπυριδάκης:«Όταν μ’έψαχναν για τη διαφήμιση, μου είχαν κόψει το τηλέφωνο και δεν μ’ έβρισκαν»

«Οι Έλληνες κάνουμε πρόβα για το ψυχιατρείο»

​Ο πρωταγωνιστής των επιτυχημένων διαφημιστικών σποτ, ο «πρόεδρος του Πίου», Τάκης Σπυριδάκης μιλά για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βρισκόταν πριν κάνει τη διαφήμιση αλλά και την κατάσταση στη χώρα μας.
«Είναι πολύ άδικο για τον κόσμο γιατί συνήθως πληρώνουν αυτοί που δεν πρέπει» και συμπληρώνει: «Είναι σκληρό να κυκλοφορείς στους δρόμους και να βλέπεις τον κόσμο να περπατά σκυφτός. Έχει επιβληθεί μια ψυχολογία σαν να κάνουμε πρόβες για να μπούμε στο ψυχιατρείο».
Ο ίδιος παραδέχεται πως είχε βρεθεί αρκετές φορές σε δύσκολη οικονομική κατάσταση. Χαρακτηριστικά αναφέρει την περίοδο πριν τα διαφημιστικά σποτ με τον Πίου: «Όταν μ’έψαχναν για τη διαφήμιση, μου είχαν κόψει το τηλέφωνο και δεν μ’ έβρισκαν».
Ακόμη, περιγράφει τις εκρήξεις θαυμασμού από τον κόσμο προς το πρόσωπο του με τη διαφήμιση του Πίου, τα πάθη του, το θέμα «γάμος» αλλά και την επιρροή που του ασκούν οι δύο κόρες του!
Δείτε τη συνέντευξη του!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top