Αngelina Jolie: Ποιό ήταν το ιδιαίτερο δώρο που έκανε στ´ αγόρια της;

Τους χάρισε μια... αξέχαστη εμπειρία!

Αngelina Jolie: Ποιό ήταν το ιδιαίτερο δώρο που έκανε στ´ αγόρια της;
Για το πολύ ιδιαίτερο δώρο που έκανε στα αγόρια της μίλησε η Angelina Jolie. Η διάσημη σταρ, αποκάλυψε πως αποφάσισε να τους χαρίσει ένα...πεντικιούρ από ψάρια! Αυτό συνέβη στη Μάλτα όταν έκαναν τις διακοπές τους.

Πως αντέδρασαν τα αρσενικά μέλη της οικογένειας; «Ξετρελάθηκαν με το πεντικιούρ από ψάρια. Είναι απ΄αυτά τα πράγματα για τα οποία δεν κάνει να μιλάς σε συνεντεύξεις... Αλλά... αλήθεια υπάρχουν ψάρια που τρώνε το νεκρό δέρμα από τα πόδια. Έστειλα τ΄αγόρια γιατί το θεώρησα διασκεδαστική εμπειρία».

Η ίδια δεν τους ακολούθησε. Αντίθετα επέλεξε να μείνει στο πολύ ωραίο σπίτι που έχει στη Μάλτα:«οι υπόλοιποι από την οικογένεια, διασκεδάσαμε σπίτι. Έχουμε ένα πολύ ωραίο σπίτι στη Μάλτα, όπου τα παιδιά κολυμπούν, ζωγραφίζουν, και παίζουν όλη μέρα με τη χελώνα. Έχουμε και μια χελώνα!».

Παράλληλα, μίλησε και για το ντεμπούτο της στην σκηνοθεσία και τη συγγραφή σεναρίου στην ταινία «In the Land of Blood and Honey».

To μεγάλο αυτό βήμα την φοβίζει και την αγχώνει. Το αποκάλυψε η ίδια στο τεύχος Οκτωβρίου του περιοδικού «Vanity Fair», όπου μεταξύ άλλων παραδέχεται ότι:

«Όλη μου την ζωή κρυβόμουν πίσω από τις λέξεις και τα δημιουργήματα άλλων ανθρώπων. Τώρα ήρθε η δική μου σειρά να μιλήσω. Ποτέ δεν έχω νιώσει περισσότερο εκτεθειμένη».
Πρόκειται για μια ερωτική ιστορία, η οποία τοποθετείται χρονικά την περίοδο του Εμφυλίου της Βοσνίας, στις αρχές της δεκαετίας του 1990, τότε που 100.000 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τον αλληλοσκοτωμό.

Η ιστορία συγκίνησε την Jolie η οποία ξεκίνησε να γράφει το σενάριο. Συμπαραστάτης και αρωγός της ο Brad Pitt που όπως λέει χαριτολογώντας η ίδια, «νομίζει πως θα καταντήσω εφιαλτική. Θεωρεί πως θα είμαι ανυπόμονη με τους σκηνοθέτες, πράγμα που ήδη συμβαίνει μιας και δεν μπορώ τους ανθρώπους που κάνουν ταινία και προβληματίζον��αι τόσο πολύ λες και είναι το πιο περίπλοκο πράγμα στον κόσμο».

Παράλληλα προσθέτει πως ο Brad Pitt καθ΄όλη τη διάρκεια συγγραφής του σεναρίου ερχόταν και της έλεγε τι του άρεσε ή τι δεν κατάλαβε.
«Σαν κάθε γυναίκα, άκουγα τα περισσότερα απ΄όσα μου έλεγε. Ήταν πολύ υποστηριχτικός. Αλλά επειδή είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις το πρόσωπο που αγαπάς από τον κριτικό, πιστεύω πως δεν ήταν δίκαιος κριτής μου».

Όσο για το αν βλέπει τις ταινίες του Brad; απαντά και σ΄αυτό: «Από τότε που είμαστε μαζί, έχω δει όλες τις ταινίες στων οποίων τις πρεμιέρες έχουμε πάει».

Μάλιστα είναι πολλές φορές που ο ένας βοηθά τον άλλο στις ταινίες στις οποίες πρωταγωνιστούν:

«Διαβάζουμε ο ένας τα σενάρια του άλλου. Πολύ περισσότερο τώρα απ΄ότι τον πρώτο καιρό που είμασταν μαζί. Πετάμε ο ένας στον άλλον σενάρια και αναρωτιόμαστε: “Είναι όντως καλό ή έχασα το μυαλό μου;"».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top