Το «ευχαριστώ» και η υπόσχεση των Koza Mostra!

Δείτε την επιστολή που έγραψαν μετά τη νίκη τους στον τελικό

Το «ευχαριστώ» και η υπόσχεση των Koza Mostra!

«Ο καλός αγώνας είναι αυτός που κάνουμε στο όνομα των ονείρων μας», αναφέρουν οι Koza Mostra, σε μία ευχαριστήρια επιστολή μετά την νίκη τους στον ελληνικό τελικό τ��ς Eurovision!

Mέσω της σελίδας του στο Facebook, στην οποία «ανέβασαν» το βίντεο από την εμφάνισή τους το βράδυ της Δευτέρας, το συγκρότημα ευχαρίστησε για την στήριξη και έδωσε την υπόσχεσή του για ό,τι καλύτερο τον Μάιο στη Σουηδία.

«Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιά μας για την στήριξη την αγάπη και την πίστη που λάβαμε σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα από πολύ κόσμο. Δεν έχουμε την εμπειρία και δεν είχαμε το χρόνο να επεξεργαστούμε τόσες πολλές πληροφορίες και συγκινήσεις σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Ήταν πραγματικά μια τρικυμία που μας βρήκε μεσοπέλαγα και που την χαρήκαμε απίστευτα», έγραψαν λίγες ώρες μετά τον ελληνικό τελικό οι Πάνος Κόζας, Αλέξης Άρχοντης, Στέλιος Σιώμος, Χρήστος Καλαϊτζόπουλος και Βασίλης Ναλμπάντης.

Όπως προσθέτουν, η εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Eurovision ήταν ευσεβής πόθος και, εκτός από τον κόσμο που τους ψήφισε, ευχαριστούν τις οικογένειες, τους φίλους, την δισκογραφική εταιρεία και τους συνεργάτες τους.

Κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον Αγάθωνα Ιακωβίδη, οι Koza Mostra αναφέρουν: «η σύντομη επιστολή αυτή δεν ενδείκνυται για να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για αυτή την ευτυχή συνάντηση τόσο σε μουσικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Η αδιαμφισβήτητη μουσική του αξία, η ζωντάνια του και ο αυθορμητισμός είναι αυτά που κάνουν τον δικό μας Αγάθωνα πολύτιμο».

«Καλή συνέχεια σε όλους και ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης εκεί στα βόρεια της Ευρώπης. Καλή αντάμωση σε όλη την Ελλάδα!», καταλήγει η επιστολή!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top