Δέσποινα Ολυμπίου: τι λέει για την κόντρα με τον Χατζηγιάννη στην Eurovision

Σχολιάζει πρώτη φορά το παρασκήνιο για την συμμετοχή της Κύπρου

Δέσποινα Ολυμπίου: τι λέει για την κόντρα με τον Χατζηγιάννη στην Eurovision

Τη δική της απάντηση στις φήμες που την ήθελαν να «σφάζεται» με τον πρώην αγαπημένο της, Μιχάλη Χατζηγιάννη, για την εκπροσώπηση της Κύπρου στην Eurovision, έδωσε για πρώτη φορά η Δέσποινα Ολυμπίου!

Η Δέσποινα ήταν υποψήφια -και τελικά πήρε- την απευθείας ανάθεση από το ΡΙΚ, ενώ ο Μιχάλης ήταν πίσω από το τραγούδι της Βαλάντως Τρύφωνος. Μάλιστα, οι φήμες ήθελαν την Βαλάντω ως επικρατέστερη να πάει στο Μάλμε, μέχρι που απέσυρε την υποψηφιότητά της.

«Δημιουργήθηκε χωρίς λόγο αυτή η κόντρα. Στο τραπέζι έπεσαν οι υποψήφιοι, τα τραγούδια και οι χορηγοί και από εκεί και πέρα αποφασίστηκε από το συμβούλιο του ΡΙΚ ποιός επιλέγεται για την ανάθεση», είπε η τραγουδίστρια, προσθέτοντας πως παράκληση και συμβουλή ήταν να μην κάνει καμία δήλωση μέχρι να γίνει η επίσημη ανακοίνωση.

Όπως πρόσθεσε, δεν γνώριζε και δεν την ενδιέφερε ποιοι ήταν συνυποψήφιοι για την ανάθεση. «Με ένοιαζε μόνο το τραγούδι. Αυτό είναι η δουλειά μου. Δεν ένιωσα αμήχανα όταν έμαθα τα υπόλοιπα ονόματα», συνέχισε η Δέσποινα Ολυμπίου και κατέληξε: «δεν υπήρχε καμία κόντρα. Εμένα με νοιάζει να κάνω την δουλειά μου, να τραγουδήσω καλά και να βγάλω ασπροπρόσωπους τους ανθρώπους που με στέλνουν στον διαγωνισμό».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top