Θ. Απέργη: «Μπαίνω κάθε μέρα και παρακολουθώ τα γκάλοπ για τη Eurovision»

Τι είπε για τον Αγάθωνα και τους Koza Mostra που προηγούνται;

Θ. Απέργη: «Μ��αίνω κάθε μέρα και παρακολουθώ τα γκάλοπ για τη Eurovision»

Η Θωμαΐς Απέργη θέλει πάρα πολύ να εκπροσωπήσει φέτος την Ελλάδα στη Eurovision και όπως ξεκαθάρισε θα προσπαθήσει με νύχια και με δόντια για να το πετύχει.

«Θέλω πάρα πολύ να πάω στη Eurovision γιατί είναι ένα τραγούδι πολύ θετικό και πολύ καλό για να προβάλλει η Ελλάδα τώρα που τα πράγματα είναι λίγο μίζερα και είμαστε όλοι σε δύσκολη θέση», είπε.

Η Θωμαΐς αποκάλυψε ότι ήθελε πολύ να πάει στη Eurovision, όμως είχε ξεκαθαρίσει να ήθελε να το κάνει με ένα τραγούδι που ταιριάζει σε εκείνη.

«Παρακολουθούσα το θεσμό ανέκαθεν και πίστεψα ότι είναι μια καλή ευκαιρία για μένα. Το τραγούδι μου δεν έχει κάποιο ελληνικό στοιχείο, όμως είναι ένα τραγούδι που αντιπροσωπεύει απόλυτα εμένα. Κι εγώ είχα πει ότι ήθελα πολύ να πάω στη Eurovision, αλλά με ένα τραγούδι που είναι για μένα. Το τραγούδι του Αγάθωνα και της Αγγελικής Ηλιάδη έχουν ελληνικό στοιχείο, αλλά εγώ προτίμησα να κάνω κάτι που αντιπροσωπεύει εμένα και όχι να ακολουθήσω την πεπατημένη», είπε.

Δεν έκρυψε μάλιστα ότι έχει μεγάλη αγωνία για τον ελληνικό τελικό και μπαίνει κάθε μέρα στο διαδίκτυο για να δει πώς πάνε οι ψηφοφορίες.

«Μπαίνω κάθε μέρα στο διαδίκτυο και παρακολουθώ τις ψηφοφορίες γιατί θέλω να νιώσω τον παλμό. Θέλω να βλέπω ποιο τραγούδι έχει προβάδισμα και ποιο αρέσει στον κόσμο», είπε.

Πάντως το καρφάκι της για τον Αγάθωνα και τους Koza Mostra που πρηγούνται στις δημοσκοπήσεις το πέταξε.

"Εντάξει ο Αγάθωνας και οι Koza Mostra είναι τόσα άτομα. Μόνο οι ίδιοι και οι οικογένειές τους να ψηφίσουν, βγήκαν πρώτοι, εγώ είμαι μόνη μου", είπε όλο νόημα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top