Στα δικαστήρια η Πόπη Μαλιωτάκη για οφειλές του πρώην συζύγου της!

Αντιμέτωπη με το νόμο για «παλιές αμαρτίες»

Στα δικαστήρια η Πόπη Μαλιωτάκη για οφειλές του πρώην συζύγου της!

Τις… «παλιές αμαρτίες» του πρώην συζύγου της Μπάμπη Λαζαρίδη, καλείται να πληρώσει η Πόπη Μαλιωτάκη, η οποία θα κάτσει στο σκαμνί του κατηγορουμένου για οφειλές προς το Δημόσιο, ύψους… 55.000 ευρώ!

Η τραγουδίστρια, αναμένεται να εμφανιστεί στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ν��άπολης Λασιθίου, και σύμφωνα με το στενό περιβάλλον της Μαλιωτάκη, το ποσό για το οποίο δικάζεται είναι χρέη που χρονολογούνται από την εποχή που ζούσε ο Μπάμπης Λαζαρίδης και για τα οποία εκείνη δεν ευθύνεται, αφού την περίοδο εκείνη, οι δυο τους ήταν χωρισμένοι, μιας και ο επιχειρηματίας είχε σχέση με την Αγγελική Ηλιάδη, με αποτέλεσμα Μαλιωτάκη-Λαζαρίδης να μένουν σε χωριστές στέγες.

Το πρώτο σοκ για την Πόπη Μαλιωτάκη, ήρθε όταν η τραγουδίστρια ενημερώθηκε από τους δικηγόρους της για τη δικαστική κλήση. Το δεύτερο σοκ, ήταν όταν τη βεβαίωσαν πως τα πρόστιμα έχουν βεβαιωθεί και από τη ΔΥΟ Ιεράπετρας Λασιθίου.

Μαζί με τους δικηγόρους της, η τραγουδίστρια είναι αποφασισμένη να κάνει ο,τι μπορεί προκειμένου να ρίξει φως στην υπόθεση, και να πείσει τους δικαστές πως οι οικονομικές ατασθαλίες είναι του πρώην συζύγου της και όχι δικές της.

Το μυστήριο σε όλη την υπόθεση, είναι πως τα πέντε χρόνια που ήταν σε διάσταση, ο Μπάμπης Λαζαρίδης άλλαζε τα υπερπολυτελή αυτοκίνητα σαν τα πουκάμισα, με αγορές που έγιναν έπειτα από… εξουσιοδότηση της ίδιας!

Η ίδια, δηλώνει πως δεν είχε ιδέα για αυτές τις αγορές, ενώ ψάχνει απεγνωσμένα να βρει τα παλιά έγγραφα που έχουν τα στοιχεία της με ταυτότητα και υπογραφή δική της.

Μάλιστα, η Πόπη Μαλιωτάκη ισχυρίζεται πως την περίοδο εκείνη, ο Μπάμπης Λαζαρίδης δεν την είχε πλησιάσει ώστε να της αποσπάσει με πλαστό τρόπο την υπογραφή της, ενώ τονίζει πως αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο, τότε σίγουρα τα έγγραφα θα ήταν πλαστά.

Αυτά και θέλει ν΄αποδείξει πλέον η Πόπη Μαλιωτάκη, που έχει βάλει λυτούς και δεμένους ώστε να ρίξει φως στην περίεργη υπόθεση.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top