Υποδύθηκε τον Batman για παιδί με καρκίνο ο Christian Bale!

Δείτε την συγκινητική συνομιλία του ηθοποιού με τον μικρό θαυμαστή του

Υποδύθηκε τον Batman για παιδί με καρκίνο ο Christian Bale!

Υπερήρωας για έναν μικρό θαυμαστή του με καρκίνο έγινε ο Christian Bale: ο γνωστός ηθοποιός υποδύθηκε τον Batman και... τηλεφώνησε στο αγοράκι, δίνοντάς του κουράγιο για να πολεμήσει την ασθένεια!

Το όνειρο του 8χρονου Zach Guillot έγινε πράξη: τη στιγμή που βρίσκεται σε νοσοκομείο του Σιάτλ, δέχθηκε το τηλεφώνημα από τον αγαπημένο του ήρωα!

Η οικογένεια του μικρού κατέγραψε τη συγκινητική στιγμή και «ανέβασε» το βίντεο στο YouTube, θέλοντας να ευχαριστήσει δημόσια τον 38χρονο ηθοποιό για την στήριξη που έδωσε στον 8χρονο, αφιερώνοντας μονάχα λίγα λεπτά από τον χρόνο του.

Κατά την διάρκεια της συνομιλίας, ο Zach είπε -μεταξύ άλλων- στον ηθοποιό ότι με τον μικρότερο αδερφό του παίζουν τον Batman και τον Robbin, ενώ δεν έχουν χάσει καμία ταινία του μασκοφόρου ήρωα.

«Οποιοσδήποτε μπορεί να είναι ο Batman! Οποιοσδήποτε μπορεί να είναι τόσο δυνατός όσο αυτός και να βοηθάει τους ανθρώπους να φέρουν το καλό στον κόσμο», απάντησε στον πιτσιρίκο ο Christian Bale.

Ο 38χρονος ηθοποιός είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος για τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο. Πρόσφατα, μάλιστα, ναύλωσε αεροπλάνο για να μεταφερθεί μία νεαρή καρκινοπαθή και την οικογένειά της στην Disneyland, πραγματοποιώντας την επιθυμία της για βόλτα και παιχνίδια...!

Δείτε το βίντεο της συνομιλίας του Bale με τον μικρό καρκινοπαθή θαυμαστή του

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top