Beyonce: «Ήθελα να προστατέψω τη φωνή μου για το Super Bowl»

Η δικαιολογία της για το… play back στην ορκωμοσία του Ομπάμα

Beyonce: «Ήθελα να προστατέψω τη φωνή μου για το Super Bowl»

Μπορεί να έγινε ο κακός χαμός με την αποκάλυψη ότι κοτζάμ Beyonce τραγούδησε play back τον αμερικανικό εθνικό ύμνο στην ορκωμοσία του Μπαράκ Ομπάμα, όμως η ντίβα της αμερικανικής μουσικής δεν το πήρε κατάκαρδα.

Έτσι πήρε τον σύζυγο και πήγαν να απολαύσουν ένα ρομαντικό δείπνο σε γνωστό εστιατόριο της Νέας Ορλεάνης και ταυτόχρονα έβαλε το επικοινωνιακό της επιτελειό να διασπείρει σε όλα τα μέσα τους λόγους που αποφάσισε να μην τραγουδήσει live στην ορκωμοσία του Ομπάμα.

beyonce1.jpg


Έτσι μάθαμε ότι το κορίτσι προστάτευε τη φωνή του για την επερχόμενη εμφάνισή της στο Super Bowl, όπου θέλει να τα δώσει όλα και να ικανοποιήσει τους θαυμαστές της.

Ο διευθυντής της ορχήστρας βέβαια του σώματος των πεζοναυτών την άδειασε εντελώς, αποκαλύπτοντας ότι εξαιτίας των εντατικών προβών για το Super Bowl η Beyonce δεν είχε χρόνο για να κάνει πρόβες και στον… εθνικό ύμνο.

«Προετοιμάζεται για το Super Bowl, οπότε δεν είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε τίποτα μαζί, παρά μόνο το βράδυ πριν από την ορκωμοσία. Όπως καταλαβαίνετε τα χρονικά περιθώρια ήταν στενά», είπε.

beyonce2.jpg
Μάλιστα η δήλωση αυτή έρχεται να διαψεύσει και την ίδια την τραγουδίστρια που είπε ότι ο κρύος καιρός ήταν αυτός που την εμπόδισε να τραγουδήσει ζωντανά, φέρνοντας μάλιστα σαν παράδειγμα και τον Παβαρότι, που και εκείνος τραγουδούσε play back σε αρκετές σημαντικές εκδηλώσεις.

Άνθρωποι από το περιβάλλον της, φέρονται να δήλωσαν στο Us Weekly ότι η Beyonce δεν φαντάστηκε ότι έκανε κάτι λάθος, τονίζοντας ότι είχε παγωνιά και αν έκανε έστω ένα φάλτσο, τότε τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top