Θραύση η ομορφιά μας: 4 Έλληνες στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο

Δείτε ποιά αγόρια μας περπάτησαν για μεγάλους οίκους μόδας

Θραύση η ομορφιά μας: 4 Έλληνες στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο

Τι κι αν στην Ελλάδα τα μοντέλα αναζητούν (κι αυτά) δουλειά με το κυάλι; Στην γειτονική Ιταλία θραύση κάνει η ελληνική ομορφιά, καθώς τέσσερις συμπατριώτες μας περπάτησαν στα ντεφιλέ μεγάλων οίκων, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας στο Μιλάνο!

Θυμάσαι τον Δημήτρη Λαγιόπουλο που έφυγε εν μία νυκτί από τον καναπέ του «Μες Στην Καλή Χαρά» και, όπως είπε ο ίδιος, έμαθε για την απομάκρυνσή του από δημοσιεύματα; Σιγά μην καθόταν να σκάσει το παλικάρι: στο Μιλάνο πήγε και περπάτησε στις επιδείξεις του Georgio Armani, αλλά και του Enrico Coveri!

lagiopoulos1.jpglagiopoulos2.jpg

Με έναν Έλληνα άνοιξε και έκλεισε η επίδειξη του οίκου Canali: ο λόγος για τον Γιώργο Καράβα, ο οποίος πριν μερικούς μήνες πόζαρε και για τον οίκο Hermes!

karavas1.jpgkaravas2.jpg

Στα ντεφιλέ του Μιλάνου είδαμε επίσης τον Στέφανο Μιλάτο (που πέρυσι γοήτευσε τον οίκο Givenchy), στα σόου των Frankie Morello, Dirk Bikkembergs και Roccobarocco.

milatos1.jpgmilatos2.jpg

Τέλος, ο Σπύρος Χριστόπουλος -τον θυμάσαι από τα editorial μόδας στο γερμανικό «Interview» και το ισπανικό «GQ»;- περπάτησε με δημιουργίες του οίκου Trussardi!

xristopoulos1.jpgxristopoulos2.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top