«Βόμβα»: ο Mel Gibson πατέρας των γιών της Jodie Foster;

Βουίζει ο τόπος στο Hollywood για την σχέση των δύο ηθοποιών

«Βόμβα»: ο Mel Gibson πατέρας των γιών της Jodie Foster;

Ο κακός χαμός γίνεται στο Hollywood για το ποιος είναι ο πατέρας των παιδιών της Jodie Foster, η οποία στις Χρυσές Σφαίρες ανακοίνωσε ότι είναι ομοφυλόφιλη. Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν, με το πιο πρόσφατο να είναι «βόμβα»: είναι ο Mel Gibson ο πατέρας;

Την βραδιά των Χρυσών Σφαιρών, ο γνωστός ηθοποιός καθόταν δίπλα στην συνάδελφό του και τους δύο γιους της, τον 14χρονο Charles και τον 12χρονο Kit, ενώ... πανηγύρισε όταν η Foster ανέβηκε στο βήμα.

Όσοι παρατηρούν τις φωτογραφίες από το event, παρατηρούν και την ομοιότητα του Μel με τα δύο αγόρια, επισημαίνοντας ότι στο μόνο που διαφέρουν είναι το χρώμα των μαλλιών!

gibson_foster.jpg

Mel Gibson και Jodie Foster γνωρίστηκαν το 1994, οπότε και πρωταγωνιστούσαν στην ταινία «Maverick». Μετά την ταινία συνέχισαν να έχουν επαφές και εμφανίστηκαν μαζί σε αρκετά events (όπως το Φεστιβάλ των Καννών και διάφορες πρεμιέρες και απονομές βραβείων), το 1998 γεννήθηκε ο μεγαλύτερος γιος της ηθοποιού, ενώ το 2011 οι επαγγελματικοί τους δρόμοι συναντήθηκαν ξανά, στο «The Beaver».

«Είναι απίστευτα αξιαγάπητος και ευαίσθητος... Το ήξερα από την πρώτη στιγμή που τον είδα ότι θα τον αγαπώ για όλη μου τη ζωή», είπε πρόσφατα η Foster για τον συνάδελφό της.

Mel-Gibson-Jodie-Foster.jpgMel_Gibson_Jodie_Foster_Cannes.jpg

Με τούτα και με ‘κείνα, δεν ήθελαν και πολύ οι εικασίες για να αρχίσουν: είναι ή όχι ο Mel Gibson ο άνδρας που έδωσε το σπέρμα του για να μείνει έγκυος η Jodie Foster;

Οι εκπρόσωποι των δύο ηθοποιών αρνήθηκαν να κάνουν οποιοδήποτε σχόλιο, ρίχοντας κι άλλο λάδι στη φωτιά...

Εκτός από τον Gibson, όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, υποψήφιος πατέρας του Charles και του Kit είναι ο παραγωγός Randy Stone, που άφησε την τελευταία του πνοή το 2007 και είχε παραδεχθεί δημόσια πως είναι gay.

foster_sonds.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top