Αποχαιρετούν πρόωρα την πίστα Νίνο - Κωνσταντίνος Αργυρός

Γιατί ρίχνουν αυλαία στις εμφανίσεις τους;

Αποχαιρετούν πρόωρα την πίστα Νίνο - Κωνσταντίνος Αργυρός

Πρώτη ανάρτηση: 15/1/2013 - 23.04​

Λόγω τεχνικών προβλημάτων ολοκληρώνει νωρίτερα τις εμφανίσεις του ένα από τα πιο διασκεδαστικά και επιτυχημένα σχήματα της φετινής νυχτερινής Αθήνας, με τον Νίνο και τον ο Κωνσταντίνο Αργυρό!

Οι δύο νεαροί τραγουδιστές, με guest την Άντζελα Δημητρίου, έκαναν πρεμιέρα στο «Rex» επί της οδού Πανεπιστημίου στις 24 Νοεμβρίου, με τον κόσμο να διασκεδάζει μέχρι πρωίας κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

«Λόγω λειτουργικών και τεχνικών προβλημάτων που αφορούν στην ανακατασκευή της πρόσοψης και της εισόδου του ιστορικού κτηρίου του “Rex”, που στεγάζει το “Rex Music Theater”, τη σκηνή “Μαρίκα Κοτοπούλη” και την παιδική σκηνή του “Εθνικού Θεάτρου”, βρίσκεται στη δύσκολη θέση να διακόψει τη λειτουργία του. Έτσι, το πετυχημένο, κεφάτο και θεαματικό μουσικό πρόγραμμα που παρουσίασαν ο Νίνο, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Άντζελα Δημητρίου υποχρεούται να ολοκληρώσει νωρίτερα τις προγραμματισμένες παραστάσεις του», αναφέρει ο όμιλος Μαροσούλη σε ανακοίνωσή του για το πρόωρο φινάλε, ευχαριστώντας παράλληλα τον κόσμο που τίμησε το σχήμα με την παρουσία του!

Δείτε το βίντεο του Star με όσα έγιναν στην πρεμιέρα του σχήματος

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top