Για πρώτη φορά: Η Νίνα Λοτσάρη μιλάει για τον χωρισμό της

Διαβάστε τι λέει για τον γάμο και το διαζύγιο με τον Κ. Σκορδάλη

Για πρώτη φορά: Η Νίνα Λοτσάρη μιλάει για τον χωρισμό της

Για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Σκορδάλη η ηθοποιός Νίνα Λοτσάρη μίλησε ανοιχτά για το διαζύγιο, για τις σχέσεις που έχουν τώρα και για το γάμο.

«Χωρίζω. Είναι άθλια. Είναι πάρα πολύ ψυχοφθόρο και για το ζευγάρι και για το π��ριβάλλον. Για τα παιδιά ένας χωρισμός δεν πρέπει να γίνεται. Αλλά αν πρέπει τότε το καλύτερο είναι να γίνει. Ο ένας κάνει το έγκλημα και ο άλλος συναινεί στο έγκλημα ή δεν συναινεί (αν βλέπει το πρόβλημα και συνεχίζει να μείνει). Το θέμα είναι τα εγκλήματα αν είναι κατά συρροήν ή αν είναι εξ αμελείας», είπε, όμως δεν θέλησε να δώσει λεπτομέρειες για το ποιος «έκανε το έγκλημα» στον δικό της γάμο.

Η ηθοποιός μίλησε για την συνεργασία που έχει με τον πρώην άντρα της, την οποία δεν την διέκοψε ούτε μια μέρα παρά τον χωρισμό: «Όταν κρατά τις ισορροπίες η γυναίκα είναι πιο εύκολο. Φροντίζω να δουλεύουμε μαζί. Όσο αντέξουμε. Δεν είναι ανάγκη να είναι εφ' όρου ζωής».

Πάντως… μια πικρία έβγαλε αναφερόμενη στο γάμο: «για την γυναίκα είναι σημείο εκκίνησης και για τον άντρα είναι η… αρχή της φθοράς. Για να παντρευτεί ένας άντρας πρέπει να είναι σίγουρος για αυτό και για να κάνει παιδί». Και ο νοών νοείτο…!

Η όμορφη ηθοποιός παραδέχτηκε ότι θέλει να ξαναπαντρευτεί παρόλο που σαν εμπειρία είναι γλυκόπικρη.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή "Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο"...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top