ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ποιός είναι πραγματικά ο Τόνυ Σφήνος;

Μάθετε την ταυτότητα του ανθρώπου που «απογείωσε» το cult!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ποιός είναι πραγματικά ο Τόνυ Σφήνος;

Μπορεί να κάνει θραύση ως Τόνυ Σφήνος και με τα video clips και τις live εμφανίσεις του να κάνει τους πάντες να «κολλάνε» με το cult, ωστόσο, ποιός πραγματικά είναι ο εκκεντρικός καλλιτέχνης που ξεσηκώνει;

Θάνος Κιούσης είναι το όνομά του και γεννήθηκε το 1978. Μεγάλωσε στον Άγιο Ελευθέριο και μικρός ήθελε να γίνει... αστροναύτης.

toni.jpg

Πρότυπό του είναι ο Θανάσης Βέγγος, ενώ, μετά από ένα ταξίδι στο Λονδίνο, άρχισε τις παραστάσεις σε θιάσους. Σπούδασε θέατρο δρόμου στο Βέλγιο και χορό στη Ραλλού Μάνου, έφτιαξε την ομάδα θεάτρου δρόμου «Τσίρκο Ρεντίκολο» και πλέον έχει την μπάντα «ΣΑΛ.ΑΤ.Α.» (ΣΑΛταρισμένα Αγνώστης Ταυτότητας Ατομάκια), μαζί με την φίλη του Σοφία Κωνσταντινίδου.

thanos.jpg

«Πιστεύω στη τύχη, όταν ζεις με αυτοπεποίθηση, με σιγουριά στις κινήσεις σου, με στόχους. Η τύχη σου προσφέρει μερικές παραπάνω ευκολίες», δηλώνει ο ίδιος και προσθέτει: «τολμάω πολύ στη δουλειά μου. Έτσι γίνεσαι έμπειρος, δυνατός κουμανταδόρος, να σου πετάνε τη μία ντομάτες στη σκηνή και χειροκρότημα την άλλη, γιουχάισμα τη μια και γέλιο την άλλη. Αυτό είναι έκθεση εαυτού, έκφραση και προσπάθεια. Θέλει αρετή και τόλμη αυτή η δουλειά»!


Μάθε τα πάντα για τον Τόνυ Σφήνο, βλέποντας το βίντεο!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top