Γιατί η Kate Middleton δεν θα γίνει ποτέ βασίλισσα;

Το πολύ... πριγκίπισσα θα είναι η «κοινή θνητή» του Buckingham

Γιατί η Kate Middleton δεν θα γίνει ποτέ βασίλισσα;

Ξέρεις πώς είναι αγάπη μου να είσαι παντρεμένη με τον διάδοχο του θρόνου, αλλά βασίλισσα να μην γίνεσαι ποτέ; Από πρώτο χέρι θα το βιώσει η Κate Middleton, καθώς η νομοθεσία για τις προσφωνήσεις της βασιλικής οικογένειας ετοιμάζεται να αλλάξει και το πολύ – πολύ να την πουν... πριγκίπισσα!

Εντός του μήνα, το βρετανικό Κοινοβούλιο θα ψηφίσει τροποποίηση των υπαρχόντων νόμων για την προσφώνηση των μη «γαλαζοαίματων», καλή ώρα όπως η εγκυμονούσα Kate – Catherine.

Η εισήγηση που έκανε ο βουλευτής John Hemming προβλέπει ισότητα στις προσφωνήσεις ανάμεσα σε γυναίκες και άνδρες, οι οποίοι θα έχουν τον τίτλο «consorts».

Για παράδειγμα, ο σύζυγος της Ελισάβετ δεν είναι βασιλιάς αλλά πρίγκιπας και προσφωνείται δούκας του Εδιμβούργου. Έτσι λοιπόν και η Kate Middleton θα γίνει μια απλή πριγκίπισσα consort, όπως επίσης και η αγαπητικιά του Καρόλου, Camilla.

Από του «κοινού θνητού» τα δόντια θα γλιτώσει το παιδί του William και της Kate, το οποίο, μάλιστα, θα είναι και wannabe βασιλιάς ή βασίλισσα της χώρας, καθώς πλέον αγόρια και κορίτσια έχουν τα ίδια δικαιώματα στη διεκδίκηση του θρόνου!

Βέβαια, μέχρι να δει το τέκνο του πριγκιπικού ζεύγου�� το στέμμα, θα πρέπει να περιμένει τον παππού του Κάρολο, που ακολουθεί την Ελισάβετ στη διαδοχή, αλλά και τον μπαμπά William.

Τι είπες;
Δύσκολος καιρός για πρίγκιπες, όντως...!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top