Παντρεύτηκαν οι Brangelina;

Φουντώνουν οι φήμες ότι το πήρε το κορίτσι ο Brad

Παντρεύτηκαν οι Brangelina;

Κι εκεί που όλοι περιμέναμε τον φαντασμαγορικό γάμο της χρονιάς, του Brad Pitt και της Angelina Jolie καλέ, και ήταν έτοιμοι να στηθούν στην τηλεόραση για να χαζέψουν την Angelina νυφούλα, όλο και φουντώνουν οι φήμες ότι το ζευγάρι μας την έσκασε και παντρεύτηκε μυστικά ανήμερα τα Χριστούγεννα.

brangelina1.jpg


Σύμφωνα με την Telegraph οι Braneglina αντάλλαξαν επιτέλους όρκους αιώνιας αγάπης κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Καραϊβική στην έπαυλη της πολύ καλής τους φίλης, Donna Karan.

brangelina2.jpg



Αυτό που ψύλλιασε τους πάντες ήταν ότι μαζί με το ζευγάρι ήταν σύσσωμη η οικογένεια του Brad, οι γονείς και τα αδέλφια του με τις οικογένειές τους, ενώ η Angelina είχε φροντίσει να κουβαλήσει μαζί της και 12 νταντάδες για να προσέχουν τα παιδιά.

brangelina3.jpg

Λίγες μέρες νωρίτερα μάλιστα δημοσιεύματα σε περιοδικά υποστήριζαν ότι ο Brad και η Angelina αγόρασαν τις βέρες τους από πασίγνωστο κοσμηματοπωλείο, ενώ τον Νοέμβριο ο Brad είχε αποκαλύψει στους δημοσιογράφους ότι ο γάμος δεν αργεί!

Πάντως αν ισχύουν οι φήμες, τότε ο Brad μένει πιστός στα πιστεύω του και όπως έκανε και τον πρώτο του γάμο, έτσι και στον δεύτερο δεν άφησε τους παπαράτσι να τρυπώσουν στην ευτυχισμένη του αυτή στιγμή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top