Stan: «έχω δώσει 400 ευρώ για μία ζώνη»

Τι λέει για τους σταρ στην Ελλάδα και ποιά γυναίκα ξεχωρίζει;

Stan: «έχω δώσει 400 ευρώ για μία ζώνη»

Οικονομικός στα ψώνια λέει ότι είναι ο Stan, αλλά μια... 400άρα για να πάρει μια ζώνη, τα έχει δώσει! Αυτό τουλάχιστον παραδέχθηκε ο ίδιος, ενώ μίλησε για τους σταρ στην Ελλάδα και αποκάλυψε την γυναίκα που ξεχωρίζει!

«Γενικότερα, τα ρούχα που διαλέγω είναι της ηλικίας μου. Είμαι οικονομικός σαν άνθρωπος. Αν μ’ αρέσει κάτι, θα κάνω μια υπέρβαση. Το προσέχω και το ψάχνω το στυλ μου», είπε ο νεαρός τραγουδιστής στην «Μεσημεριανή Μελέτη» και παραδέχθηκε πως χάλασε 400 ευρώ για να αγοράσει μια ζώνη γνωστής εταιρείας, που έβλεπε σε video clips άλλων καλλιτεχνών.

Για να τραγουδήσει στην Eurovision δεν «κουρδίζεται» ο Stan, ο οποίος μπορεί να έγραφε ένα κομμάτι αρκεί να μην έκανε παρεμβάσεις κάποιος άλλος σε αυτό.

«Σταρ στην Ελλάδα δεν υπάρχουν! Είμαι ένας απλός άνθρωπος, που κάνει την δουλειά του και αρέσει στον κόσμο. Όποιος νομίζει ότι μια χώρα 10 εκατομμυρίων κατοίκων έχει σταρ, είναι για μένα χαζός», υποστήριξε ο τραγουδιστής, ενώ παραδέχθηκε πως η γυναίκα που βάζει πάνω από όλες είναι... η μαμά του!

Κάνε κλικ στο βίντεο και δες τις δηλώσεις του Stan

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top