Χριστούγεννα με αγωγή από τον πρώην θα κάνει η Παπαρίζου!

Γιατί της ζητά μισό εκατομμύριο ευρώ ο Τόνι Μαυρίδης;

Χριστούγεννα με αγωγή από τον πρώην θα κάνει η Παπαρίζου!

Νέο επεισόδιο στον χωρισμό του Τόνι Μαυρίδη και της Έλενας Παπαρίζου: ο μάνατζερ ετοιμάζει νέα αγωγή, με την οποία ζητά από την τραγουδίστρια να κλείσει η εταιρεία που δημιούργησαν μαζί και διαχειρίζεται τις καλλιτεχνικές της δραστηριότητες, αξιώνοντας παράλληλα μισό εκατομμύριο ευρώ ως συνέταιρος!

Δύσκολα το πρώην ζευγάρι θα αποφύγει τα δικαστήρια...

Πριν από περίπου ένα μήνα, ο Τόνι Μαυρίδης επισκέφτηκε το γραφείο του συνηγόρου του και υπέγραψε δικαστικό έγγραφο με το οποίο ζητά από την Έλενα Παπαρίζου να κλείσει η εταιρεία. Ο συνήγορος του μάνατζερ, όπως υποστηρίζει, έκανε δύο τηλεφωνήματα και έστειλε ένα e-mail στην πλευρά της τραγουδίστριας προκειμένου το θέμα να λυθεί εξωδικαστικά, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν στάθηκε εφικτό.

Η πλευρά του μάνατζερ έχει κάνει εκτενή έρευνα για τα έσοδα της εταιρείας και η αγωγή της θα κινείται σε δύο άξονες: αφενός θα ζητά μισό εκατομμύριο ευρώ αφού ο Τόνι Μαυρίδης έχει το 20% της εταιρείας και αφετέρου θα ζητά εξηγήσεις γιατί η τραγουδίστρια δεν δίνει λογαριασμό στον συνέταιρό της!

Ψυχραιμία και στάση αναμονής τηρεί η Έλενα Παπαρίζου, που περιμένει την αγωγή εδώ και καιρό. Η πλευρά της τραγουδίστριας ρίχνει το μπαλάκι στην μεριά του Τόνι Μαυρίδη, τονίζοντας πως οι συζητήσεις έχουν σταματήσει εδώ και καιρό και διαψεύδοντας ότι έχουν γίνει προσπάθειες επικοινωνίας.

Δείτε στο βίντεο τις λεπτομέρειες για την νέα κόντρα του πρώην ζευγαριού!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top