Μαριάντα Πιερίδη: Μιλάει για την «κόντρα» της με τη Βάνα Μπάρμπα

Ποια θα είναι η νικήτρια του show χορού;

Μαριάντα Πιερίδη: Μιλάει για την «κόντρα» της με τη Βάνα Μπάρμπα

​Η Μαριάντα Πιερίδη μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου για την αποχώρησή της από το «Dancing with the stars», την κόντρα που της έχουν καταλογίσει με τη Βάνα Μπάρμπα και το φαβορί του show χορού.

«Έγραψα ένα σχόλιο «ΘΕΑ» στο twitter για τη Βάνα Μπάρμπα, αλλά παρεξηγήθηκε. Εγώ δε δημιούργησα καμία κόντρα. Παρεξηγήθηκα χωρίς λόγο και ήταν αδικαιολόγητο όλο αυτό. Δεν ξέρω πως δημιουργήθηκε. Με τη Βάνα κάναμε μαζί πρόβες. Στεναχωρήθηκα πολύ γιατί μεταφέρθηκε τελείως λάθος αυτό που έγραψα» είπε η τραγουδίστρια.

Και πρόσθεσε πως «προσπαθώ να μην παρακολουθώ αυτά που λέγονται, αλλά μου τα μεταφέρουν. Είμαι πολύ ευαίσθητη. Δεν ξέρω. Νομίζω πως τον τελευταίο καιρό κάτι περίεργο συμβαίνει..Θα αρχίσω να πιστεύω στα ζώδια».

Η Μαριάντα τόνισε πως «όταν είσαι στο παιχνίδι ίσως το δεις και λίγο ανταγωνιστικά, αλλά κανένας μας δεν είναι χορευτής. Όλοι αποδεχτήκαμε την πρόταση γιατί είναι για έναν εξαιρετικό σκοπό».

Ποια θεωρεί το φαβορί του show;; «Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι συγκλονιστική, αλλά αυτή είναι η δική μου η άποψη» είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top