«Be You»: οι διάσημοι κατά των νταήδων στα ελληνικά σχολεία

Το κίνημα που έχει συγκινήσει και υποστηρίζει η showbiz

«Be You»: οι διάσημοι κατά των νταήδων στα ελληνικά σχολεία

Επιμέλεια: Βαγγέλης Θεοδώρου

Ένα κίνημα κατά των περιστατικών βίας στα σχολεία έχει συγκινήσει την showbiz, η οποία και το υποστηρίζει μιας και είναι το πρώτο στη χώρα μας!

Το «Be You» δημιουργήθηκε με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για τα περιστατικά βίας και ρατσισμού στα ελληνικά σχολεία, αλλά και την αντιμετώπισή του.

Μέσω των λογαριασμών τους σε Facebook και Tweeter, πολλοί είναι οι Έλληνες celebrities που υποστηρίζουν το «Be You», αναδημοσιεύοντας το βίντεό του.

Ευγενία Μανωλίδου, Ναταλία Γερμανού, Demy, Ελεονώρα Μελέτη, Μαρία Μπακοδήμου, Τζένυ Μπαλατσινού, Μαίρη Συνατσάκη και Γιώργος Δάσκαλος, είναι μερικοί από τους διάσημους που υποστηρίζουν την προσπάθεια!

«Πίστεψε στον εαυτό σου», «να έχεις αυτοπεποίθηση», «αγνόησε τα αρνητικά σχόλια», «ακολούθα τον στόχο σου», είναι οι τέσσερις συμβουλές που δίνουν οι άνθρωποι του κινήματος σε όσα παιδιά βιώνουν το bullying στο σχολείο τους.

Τα πρώτα μηνύματα από το «Be You» είναι θετικά, ενώ το πρώτο κίνημα κατά του bullying -πίσω από το οποίο είναι ο Δημήτρης Βαρούνης- είναι υπ��ψήφιο σε τρεις κατηγορίες στα φετινά Ραδιοφωνικά Βραβεία Ελλάδας – Κύπρου, που θα πραγματοποιηθούν στις 17 Δεκεμβρίου.

Κάντε κλικ και δείτε το βίντεο του «Be You»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top