Άγρια κόντρα ανάμεσα στη Δέσποινα Βανδή και την Κυπριακή εταιρία για την ακύρωση της συναυλίας!

Την «κατηγορούν» πως είχε προπληρωθεί, τους απαντά και τους λέει «ψεύτες»

Άγρια κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη Δέσποινα Βανδή και την Κυπριακή εταιρία «You Talking to Me».

Να σας θυμίσουμε, πως η Δέσποινα μαζί με το Νίνο, ήταν να δώσουν συναυλία στην Κύπρο, την οποία ακύρωσαν την τελευταία στιγμή, όταν τυχαία ειδοποιήθηκαν, πως το αντίτιμο ήταν 50 ευρώ, τη στιγμή που τους είχαν πει πως η είσοδος για το κοινό θα ήταν ΔΩΡΕΑΝ!

Γι΄αυτό, και αποφάσισαν να την ακυρώσουν.

Ωστόσο, η εν λόγω εταιρία χθες, πέρασε στην αντεπίθεση, υποστηρίζοντας με ανακοίνωση της, πως:

«Σύμφωνα με το υπογεγραμμένο συμβόλαιο που η εταιρεία μας έχει υπογράψει με τους καλλιτέχνες για την διοργανωνόμενη συναυλία στις 18 Νοεμβρίου 2012, αισθανόμαστε την ανάγκη να ενημερώσουμε το κοινό για ανεπίτρεπτες ενέργειες, κατά παράβαση του συμβολαίου, που είδαν τις τελευταίες μέρες το φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα από μέρους των καλλιτεχνών και της δισκογραφικής εταιρείας Spicy γράφτηκαν κι ακούστηκαν ψευδείς κι ανυπόστατες δηλώσεις που κατά προβοκατόρικο τρόπο αποδίδοντο στην εταιρεία μας, όσον αφορά την ακύρωση της συναυλίας της Δέσποινας Βανδή στην Κύπρο. Καταρχάς να αναφέρουμε πως το event θα πραγματοποιείτο στα πλαίσια προώθησης της εταιρείας «You Talking To Me» και οι καλλιτέχνες σύμφωνα με την υπογραφείσα σύμβαση, θα παρευρίσκοντο να τραγουδήσουν ζωντανά ως ειδικοί προσκεκλημένοι της εταιρείας.

Το συμβόλαιο μεταξύ της διοργανώτριας εταιρείας και των καλλιτεχνών αναφέρει ξεκάθαρα τη δέσμευση κι υποχρέωση των καλλιτεχνών να παρευρεθούν στο event στις 18 Νοεμβρίου 2012 στο Στάδιο Σπύρος Κυπριανού και λαμβάνοντας υπόψη πως έχουν παραλάβει ολόκληρο το ποσό της προκαταβολής για την πληρωμή τους αναμέναμε να τηρήσουμε την συμφωνία, επιδεικνύοντας τον απαιτούμενο επαγγελματισμό.

Επίσης σε καμιά περίπτωση δεν υπήρξε διαβεβαίωση είτε γραπτώς είτε προφορικώς πως η είσοδος του event θα ήταν δωρεάν, εξάλλου οι καλλιτέχνες δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον τρόπο προβολής και διαφήμισης του event ούτε και στον ορισμό της τιμής του εισιτηρίου».

Η απάντηση της Δέσποινας Βανδή, δεν άργησε να έρθει ωστόσο.

Οργισμένη η τραγουδίστρια, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, τους αποκάλεσε «ΨΕΥΤΕΣ»:

«Ουδέποτε υπέγραψα συμβόλαιο για την συγκεκριμένη συναυλία στις 18 Νοεμβρίου. ´Οποιος το λέει αυτό είναι το λιγότερο ένας μεγάλος ψεύτης. Τον προκαλώ και του δίνω την άδεια να δημοσιεύσει το συμβόλαιο αυτό που ισχυρίζεται ότι έχω υπογράψει ως Δέσποινα Μαλέα Βανδή».

FACE.jpg

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top