Κέλλυ Κελεκίδου: «Ντύνομαι πριγκίπισσα και ο Κουρκούλης Hulk»

«Δε ζήλευα ποτέ τον Νίκο,ούτε εκείνος εμένα» είπε

Κέλλυ Κελεκίδου: «Ντύνομαι πριγκίπισσα και ο Κουρκούλης Hulk»

​Η Κέλλυ Κελεκίδου ήταν καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για τη μεγάλη της αγάπη, τον γιο της, την εγκυμοσύνη της και τη συμμετοχή της στο «Dancing with the stars».

«Είναι η ευκαιρία μου να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό από αυτό που έκανα. Σε αυτά που κάνουμε μετράει το στήσιμο, η έκφραση. Στην αρχή νόμιζα ότι δεν θα τα κάνω. Όταν μου δείχνουν τα είδη του χορού τα σκέφτομαι στο μυαλό μου και τα συγκρίνω με άλλα είδη που ξέρω. Έχω σκεφτεί να κάνω και κάτι ..αν μείνω μέχρι το τέλος.Δοκιμάζεσαι σε κάτι που δεν το έχεις κάνει ποτέ στη ζωή σου και ξέρεις ότι θα κριθείς. Περνάω καλά εκεί! Είναι σα να ξεκινάς ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή σου! Παροτρύνω όλο τον κόσμο να ξεκινήσει χορό. είπε η τραγουδίστρια για το show χορού..»

Στη συνέχεια, μίλησε για τον γιο της και τον άντα της ζωής της, τον σύζυγο της λέγοντας πως «κάθε μέρα μασκαρεύεται από το πρωί μέχρι το βράδυ..Εγώ ντύνομαι πριγκηπέσα κι ο Νίκος Hulk!! Έχω αφιερώσει πολύ χρόνο στον μικρό. Είναι ήρεμος και κοινωνικός.Την πρώτη φορά που είχα έρθει στην εκπομπή σου μου είχες πει μου θυμίζεις λίγο τον Νίκο τον Κουρκόυλη.. Δεν ζηλεύαμε ποτέ ο ένας τον άλλον. Μετά από τόσα χρόνια που είμαστε μαζί με τον Νίκο..»

Όσο για τη γέννηση του γιου της , είπε πως «ήταν και είναι από τις ωραιότερες φάσεις που έχω περάσει. Δε θα την άλλαζα με τίποτα στη ζωή μου».

Τέλος, μίλησε για τα κιλά που έβαλε στην εγκυμοσύνη της λέγοντας πως «είχα πάρει 36 κιλά στην εγκυμοσύνη μου. Στον όγδοο μήνα είχα πάει στα 74 και εξαφάνισα τη ζυγαριά, αλλά δεν με ενδιέφερε. Φορούσα παντελόνια του Νίκου, ενώ δεν έβλεπα τα πόδια μου. Αλλά από μικρή ηλικία έπαιρνα και έχανα πολλά κιλά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top