Ν. Αγούδημος – Ν. Αλεξιάδη: Δίνουν δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους

Το ζευγάρι είναι και πάλι μαζί

Ν. Αγούδημος – Ν. Αλεξιάδη: Δίνουν δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους
Μπορεί εδώ και λίγους μήνες ο Νίκος Αγούδημος και η Νάνσυ Αλεξιάδη να μην ήταν μαζί, όμως φαίνεται ότι αυτό ήταν ένα μικρό διάλλειμα και τα σύννεφα που είχαν σκεπάσει τη σχέση τους διαλύθηκαν οριστικά.

Οι δυο τους είναι και πάλι μαζί κι ερωτευμένοι και έχουν αποφασίσει να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2009 και ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα. Από την αρχή θέλησαν και οι δύο να διατηρήσουν μια διακριτική στάση όσον αφορά στη σχέση τους, όμως ήταν τόσο μεγάλος ο έρωτάς τους που δε δίστασαν να προχωρήσουν αρκετά γρήγορα.

Έτσι, όντας μόλις λίγους μήνες μαζί, ο νεαρός εφοπλιστής και η Νάνσυ Αλεξιάδη αποφάσισαν να συγκατοικήσ��υν. Η τραγουδίστρια μετακόμισε στο πατρικό του Νίκου Αγούδημου στο Λαγονήσι και για δυόμισι χρόνια είχε εγκαταλείψει και το τραγούδι για να είναι με τον καλό της.

Κάποια στιγμή όμως εμφανίστηκαν τα πρώτα σύννεφα και το ζευγάρι πέρασε μια μεγάλη κρίση. Οι δυο τους όμως αποφάσισαν ότι πρέπει να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους και πλέον απολαμβάνουν και πάλι τον έρωτά τους.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top