Αγρότης στο Μεσολόγγι ο Σάκης Ρουβάς;

Τι κάνει στην περιοχή ο δημοφιλής τραγουδιστής

Αγρότης στο Μεσολόγγι ο Σάκης Ρουβάς;

Στο Μεσολόγγι για... business στα αγροτικά θέλουν οι φήμες τον Σάκη Ρουβά, με τον δημοφιλή τραγουδιστή να βρίσκεται στην περιοχή τις τελευταίες ημέρες!

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα cityVoice, ο Σάκης σχεδιάζει να ανοιχτεί ευρηματικά στην περιοχή, έχοντας στα πλάνα του να αγοράσει καλλιεργήσιμες εκτάσεις με ελιές, προκειμένου να κάνει ένα σύγχρονο συσκευαστήριο.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν έχει κρύψει την άποψή του ότι η πρωτογενής παραγωγή μπορεί να αποτελέσει αντίδοτο στην κρίση.

«Πιστεύω ότι η Ελλάδα πρέπει να επιστρέψει στις βάσεις της και τις διαχρονικές της αξίες... προέρχομαι από την Κέρκυρα, όπου έχω κάποια κτήματα από τον παππού μου. Έχω αποφασίσει ότι είναι πολύ ωραίο -και ουσιαστικό- ο καθένας, αν έχει αυτή τη δυνατότητα και σε προσωπικό επίπεδο και για καλύτερη ποιότητα ζωής, να αρχίσει να δημιουργεί κάποια πράγματα τα οποία θα βοηθάνε την οικογένειά του και τον ίδιο», δήλωσε πρόσφατα ο Σάκης σε συνέντευξή του και συνέχισε: «δεν μπορώ να το βάλω κάτω και λέω ότι “ok θα το κάνω αυτό που ξέρω καλύτερα να κάνω με όλη μου την δύναμη και την αγάπη, ταυτόχρονα όμως κάνω κι άλλα πράγματα, τα οποία πιστεύω ότι έχουν αξία πιο ουσιαστική”... Δεν είναι μόνο ότι θα έχω ένα κιλό ντομάτες, οι οποίες θα μυρίζουν ντομάτα και θα είναι γευστικότατες, αλλά θα έχουν αξία για την ψυχή μου. Ότι θα ασχολούμαι με καταστάσεις από τις οποίες προέρχομαι».

Λέτε μετά τις πίστες, τον κινηματογράφο και την σχεδίαση ρούχων, να δούμε τον Σάκη και αγρότη;
Εξάλλου, ο ίδιος έχει αποδείξει ότι είναι ανήσυχο πνεύμα, αλλά και επιτυχημένος με ό,τι καταπιάνεται!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top