Χρήστος Λούλης: «έμαθα αλβανικά... Δεν μπορώ να μείνω άνεργος»

Τι είπε για την πατρότητα και τη νέα του ζωή στην Κύπρο

Χρήστος Λούλης: «έμαθα αλβανικά... Δεν μπορώ να μείνω άνεργος»

Το ότι χρειάστηκε να μάθει αλβανικά για τον νέο του ρόλο στην κινηματογραφική ταινία «Jace» παραδέχθηκε ο Χρήστος Λούλης, μιλώντας επίσης για την νέα αρχή στη ζωή του που κάνει στην Κύπρο.

«Έμαθα δύο – τρεις φράσεις στα αλβανικά. Είναι μια άλλη γλώσσα, σαν να μιλάς κορακίστικα και να σου λένε “πες το έτσι”. Ήταν δύσκολο, σαν να παίζεις στα τυφλά», είπε ο ηθοποιός για τον κινηματογραφικό του ρόλο, όπου υποδύεται τον πατέρα του Jace.

Παράλληλα, ο Χρήστος δεν δίστασε να παραδεχθεί πως έχει σκεφτεί να παρουσιάσει τηλεοπτική εκπομπή, αλλά δεν νομίζει πως έχει αυτό το ταλέντο.

«Δεν έχω πάει μόνιμα στην Κύπρο. Είναι μια κατάσταση προσωρινή, επειδή τον άλλο μήνα ξεκινάω πρόβες στο θέατρο», ανάφερε ο Χρήστος, προσθέτοντας πως η σύζυγός του είναι κυπριακής καταγωγής, οπότε έχει άλλου είδους σχέση με την Μεγαλόνησο.

Μιλώντας για την πατρότητα, ο Χρήστος είπε: «δεν θέλω να σκέφτομαι ότι επειδή έχω γίνει πατέρας πρέπει να βγάλω πολλά λεφτά. Έτσι κι αλλιώς, δεν πρόκειται ποτέ να κάνω. Αλλά υπάρχει διαφορά. Δεν μπορώ να πω όπως παλιά “δεν βαριέσαι, θα μείνω έξι μήνες άνεργος” ή “θα πάω σε ένα νησί για τρεις μήνες”».

«Η ζωή μου άλλαξε τώρα που είμαι πατέρας. Ξυπνάω τα βράδια, ξυπνάω νωρίς το πρωί και δεν πρέπει να κάνω φασαρία όταν κοιμάται το παιδί», συνέχισε ο ηθοποιός, που δεν ξεχνά να παίζει με τον μικρό του γιό, πετώντας τον ψηλά και δαγκώνοντάς τον, κάνοντας την γυναίκα του να... τρομάζει!


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top