Μιχάλης Ιατρόπουλος: «Δεν θα δείξω καμία ανοχή στο "φέσι"»!

Ο ηθοποιός έχει κάνει την «καβάτζα» του…

Μιχάλης Ιατρόπουλος: «Δεν θα δείξω καμία ανοχή στο "φέσι"»!

​Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος μίλησε για την οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκονται πολλοί συνάδελφοι του ηθοποιοί και είπε πως ο ίδιος δεν θα δείξει καμία ανοχή στο ''φέσι''.

«Εκπτώσεις να κάνω πολύ ευχαρίστως, αλλά όχι να πληρώνομαι μετά από δυο χρόνια και να με κοροϊδεύουν. Τώρα τελευταία κάποιοι με καθυστέρησαν έναν χρόνο να με πληρώσουν και αποφάσισα ότι αν δεν παίρνω κάτι, δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναδουλέψω» είπε ο ηθοποιός.

Και πρόσθεσε πως «το να δουλεύω και να χρηματοδοτώ εγώ τις βενζίνες μου και τα έξοδα μου για να φτάσω σε ένα πλατό η σε ένα γύρισμα αυτά τα πράγματα είναι αδιανόητα για εμένα τουλάχιστον».

Όσο για τους συναδέλφους του, τόνισε πως «είναι θλιβερό που βλέπω συναδέλφους να υποφέρουν οικονομικά. Νομίζω ότι η λύση θα αργήσει να έρθει».

Για την κρίση που αντιμετωπίζει η Ελλάδα, ο ηθοποιός λέει πως «έχω θέση, την οποία δεν θέλω να εκφράσω δημόσια και γνώμη έχω την οποία δεν θέλω να εκφράσω δημόσια. Νομίζω ότι ο καλλιτέχνης πρέπει να είναι αποστασιοποιημένος από όλα αυτά που συμβαίνουν. Πρέπει να προσέχει τι λέει δημοσίως».

Ενώ, ο ίδ��ος έχει κάνει το κουμάντο του και υποστηρίζει πως «εγώ είμαι προσανατολισμένος άλλου. Όλη μου τη ζωή διατηρούσα και διατηρώ νυχτερινά μαγαζιά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top