Μες στα μέλια Pattinson – Stewart στην πρώτη τους συνέντευξη μετά την απιστία

Σαν να μην έγινε ποτέ ένα πράγμα

Μες στα μέλια Pattinson – Stewart στην πρώτη τους συνέντευξη μετά την απιστία

Με την απιστία της Kristen Stewart με τον σκηνοθέτη Rupert Sanders να είναι ακόμα αρκετά νωπή, πολλοί θα φαντάζονταν ότι η πρώτη κοινή συνέντευξη της ηθοποιού με τον Robert Pattinson δεν θα ήταν κάτι που θα το περίμεναν με ανυπομονησία.

Παρ’ όλ’ αυτά και οι δύο κατάφεραν να μας εκπλήξουν ευχάριστα, αφού ήταν απόλυτα χαλαροί και έδειχναν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

pattinson1.jpg

Οι δύο ηθοποιοί έδωσαν μια κοινή συνέντευξη στο MTV και στο Entertainment Tonight μαζί με τον συμπρωταγωνιστή τους Taylor Lautner στο πλαίσιο της νέας ταινίας του Twilight.

Βέβαια η κουβέντα περιορίστηκε αυστηρά στα της ταινίας, όμως πού και πού ο δημοσιογράφος κατάφερνε να φέρει την κουβέντα στον Robert και την Kristen, δείχνοντας ας πούμε τις αποκριάτικες στολές που επέλεξαν για το Halloween.

pattinson2.jpg

Πάντως για όσους περιμένατε σ’ αυτή τη συνέντευξη ο Pattinson και η Stewart να ανακοινώνουν το… γάμο τους, θα απογοητευτείτε. Τίποτα από όσα είπαν παιδιά δεν αφορούσε ούτε τη σχέση τους, ούτε την απιστία, αλλά ούτε και την επανασύνδεση.

Απλά, χλιαρά πράγματα για την ταινία είπαν τα παιδιά, με την Kristen να δηλώνει ότι θα της λείψουν οι συμπρωταγωνιστές της από το Twilight τώρα που δεν θα υπάρχει νέα ταινία.

pattinson3.jpg


Εντάξει, όχι και όλοι. Τον Robert θα τον έχει μέσα στο σπίτι της το κορίτσι. Και μπορεί με τα λόγια να μην είπαν τίποτα για τη σχέση τους, η γλώσσα του σώματος όμως έλεγε ότι τα παιδιά είναι στα καλύτερά τους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top