Ο Justin Timberlake και η Jessica Biel παντρεύτηκαν!

Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες από τον παραδοσιακό, ιταλικό τους γάμο

Ο Justin Timberlake και η Jessica Biel παντρεύτηκαν!

Είναι πλέον επίσημο. Ο Justin Timberlake και η Jessica Biel ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και είναι πλέον ζευγάρι με παππά και με κουμπάρο!

Το ζευγάρι επιβεβαίωσε τα ευχάριστα νέα την Παρασκευή, δίνοντας έτσι τέλος στην έντονη φημολογία που κυκλοφορούσε τις τελευταίες μέρες. Ο Justin και η Jessica είπαν… «I do» σε μια παραδοσιακή ιταλική τελετή, έχοντας δίπλα τους λίγους στενούς συγγενείς και φίλους.

justin1.jpg

«Είναι υπέροχο να είσαι παντρεμένος. Η τελετή ήταν πανέμορφη και ήταν πολύ σημαντικό για εμάς που περιστοιχιζόμασταν από τις οικογένειές μας και τους φίλους μας», δήλωσε το ζευγάρι αποκλειστικά στο περιοδικό People και όλοι πλέον καθησυχαστήκαμε.

justin2.jpg


Το ζευγάρι δεν είχε αποκαλύψει ούτε στους καλεσμένους του την τοποθεσία που θα γινόταν ο γάμος και τους το ανακοίνωσαν αφού πρώτα τους μετέφεραν εκεί με ιδιωτικό αεροπλάνο για τα προεόρτια που κράτησαν μία εβδομάδα παρακαλώ. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο γάμος, στοίχισε στο ζευγάρι περίπου 6,5 εκατ. δολάρια!!!!

Ο Justin και η Jessica είχαν σχέση πέντε χρόνια, ώσπου τον περασμένο Δεκέμβριο, ο τραγουδιστής έκανε πρόταση γά��ου στην καλή του.

justin3.jpg



Κι ενώ όλοι περίμεναν ο γάμος τους να είναι το μεγάλο γεγονός της χρονιάς, τελικά και οι δύο αποφάσισαν ότι αυτή η προσωπική στιγμή τους, θα ήταν μόνο για εκείνους και κάποιους πολύ κοντινούς τους ανθρώπους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top