Η Kate Upton… ντύθηκε για τη Vogue

ΔΕΙΤΕ τη στη δεύτερη φωτογράφισή της για το περιοδικό μόδας

Η Kate Upton… ντύθηκε για τη Vogue

Μπορεί πο��λοί να έχουν χαρακτηρίσει την Kate Upton ως το κορίτσι με το πρόσωπο που μπορεί να αποκτήσει ο οποιοσδήποτε αν έχει αρκετά χρήματα για να το αγοράσει, όμως το μοντέλο που έχει ταράξει τον ανδρικό πληθυσμό με τις καμπύλες της έκανε τη δεύτερη φωτογράφησή της για τη Vogue.

upton1.jpg

Το γνωστό περιοδικό μόδας μάλιστα την αποκαλεί το «Νέο Κορίτσι της μόδας», ενώ για τη φωτογράφησή της επιστράτευσε τον κορυφαίο φωτογράφο Steven Meisel.

upton2.jpg


Η Kate λοιπόν άφησε τα sexy μπικίνι της στην ντουλάπα της και ντύθηκε με την τελευταία λέξη της μόδας. Βέβαια, επειδή ο λύκος δεν αλλάζει, σε κάποιες πόζες η Kate φοράει μαγιό και αποκαλύπτει το πλούσιο μπούστο της!!!! Έτσι για να μη μένουν παραπονεμένοι και οι θαυμαστές της.

upton3.jpg



«Δε θέλω να πεινάω. Θέλω να κάθομαι με την οικογένειά μου σαν να είμαι ένα φυσιολογικό κορίτσι. Πρέπει να έχεις αυτοπεποίθηση και όχι να λιμοκτονείς», είπε η Kate υπερασπιζόμενη τις καμπύλες της και την απόφασή της να μην μοιάζει με τα υπόλοιπα μοντέλα.

upton4.jpg



Μάλιστα σκοπεύει να εκμεταλλευτεί την δημοσιότητά της για να προωθήσει καμπάνια για μια πιο υγιή προσέγγιση της εικόνας που έχουν τα κορίτσια για το σώμα τους.

upton5.jpg



Όσο για τα μπικίνι; Δεν τους γυρνά την πλάτη, αφού όπως λέει αισθάνεται πολύ άνετα όταν τα φορά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top