Ε. Πετρουλάκη – Ι. Ίβιτς: Ταξίδι αστραπή στο Βελιγράδι χωρίς τα παιδιά

Πήγαν οι δυο τους στη γενέτειρα του Ίλια

Ε. Πετρουλάκη – Ι. Ίβιτς: Ταξίδι αστραπή στο Βελιγράδι χωρίς τα παιδιά

Ο Ίλια Ίβιτς τρελαίνεται να περνά χρόνο με τη σύζυγό του Ελένη Πετρουλάκη και τις τέσσερις κόρες τους, την επτάχρονη Άννα – Μαρία, τις πεντάχρονες δίδυμες Μίλα και Δωροθέα και τη μόλις δύο ετών Ηλιάνα. Όποτε έχει ελεύθερο χρόνο τον αφιερώνει στις γυναίκες της ζωή του και απολαμβάνει στο έπακρο τις οικογενειακές στιγμές.

petroulaki1.jpg



Όμως αυτή τη φορά ο Ίλια Ίβις και η Ελένη Πετρουλάκη πήγαν μόνοι τους στο Βελιγράδι, τη γενέτειρα του πρώην ποδοσφαιριστή.

petroulaki2.jpg



Ο φωτογραφικός φακός τους «συνέλαβε» στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, λίγο πριν αναχωρήσουν για την γιουγκοσλαβική πρωτεύουσα. Το ζευγάρι ταξιδεύει αρκετά συχνά στο Βελιγράδι, αφού εκεί εκτός από το γεγονός ότι μένει η μητέρα του Ίλια, ο πρώην ποδοσφαιριστής έχει και αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις.

petroulaki3.jpg



Μάλιστα ο Ίλια, λίγο πριν φύγουν για το αεροδρόμιο, πήγε μια μικρή βόλτα με την Βενιαμίν της οικογένειας, την Ηλιάνα, που μοιάζει καταπληκτικά στη μητέρα της.

petroulaki4.jpg



Η Ελένη Πετρουλάκη πάλι, μπορεί να συνόδευσε τον σύζυγό της, όμως το μυαλό της αυτή την περίοδο μονοπωλεί το καινούργιο πρόγραμμα γυμναστικής που έχει δημιουργήσει, το «sentao», το οποίο έχει βρει μεγάλη ανταπόκριση από τους λάτρεις της γυμναστικής.

petroulaki5.jpg


Το πρόγραμμα αυτό βελτιώνει σημαντικά τη στάση του σώματος και είναι κατάλληλη για όσους αντιμετωπίζουν μυοσκελετικά προβλήματα.

petroulaki7.jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top