Τώρα και στο θέατρο ο Σάκης Ρουβάς!

Σε ποιά παράσταση θα παίξει ο δημοφιλής τραγουδιστής;

Τώρα και στο θέατρο ο Σάκης Ρουβάς!

Αεικίνητος και υπερταλαντούχος ο Σάκης Ρουβάς: αφού τον είδαμε στο σινεμά και με δική του κολεξιόν ρούχων (εκτός από τις πίστες, φυσικά), τώρα ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στο θέατρο!

Ο δημοφιλής τραγουδιστής θα εμφανιστεί σε παιδική παράσταση, στον «Μάικ τον Φασολάκη», που «ανεβαίνει» από τις 20 του μήνα στο θέατρο «Αλίκη».

Ο Σάκης θα υποδυθεί τον μπαμπά του Μάικ (Αργύρης Αγγέλου), όμως, δεν θα τον δούμε στη σκηνή αλλά σε βίντεο, μαζί με την Μαρί Κυριακού, που -εκτός από συ��γραφέας του έργου- θα κάνει την μαμά.

Μάλιστα, ο Αργύρης Αγγέλου «ανέβασε» στο Twitter φωτογραφία από τα γυρίσματα του βίντεο με τον μπαμπά και την μαμά του «Μάικ»!

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δόθηκε η δυνατότητα να συμμετέχω δημιουργικά σε αυτή την ξεχωριστή παράσταση», είπε ο Σάκης στην εφημερίδα «Real News» και συνέχισε: «είναι ένα έργο γεμάτο συναίσθημα, τρυφερότητα και αγάπη, το οποίο περνάει σημαντικά μηνύματα και γεννάει όμορφα συναισθήματα. Χαίρομαι πολύ που θα βρεθώ κοντά στα παιδιά μέσα από αυτή την παράσταση, την οποία πιστεύω ότι θα απολαύσουν και θα αγαπήσουν».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top