Nicole Kidman: «Δεν αισθανόμουν άνετα δίπλα στον Tom Cruise»

Κι άλλα καρφιά της ηθοποιού για τον πρώην

Nicole Kidman: «Δεν αισθανόμουν άνετα δίπλα στον Tom Cruise»

Τώρα που χώρισε και από την Katie Holmes, η Nicole Kidman δεν λέει να αφήσει σε ησυχία τον Tom Cruise. Το ένα καρφί μετά το άλλο ρίχνει η Nicole Kidman που σφάζει με το… γάντι για μια ακόμα φορά τον πρώην της.

nicole2.jpg


Όπως αναφέρει η ηθοποιός στη συνέντευξή της για το τεύχος Νοεμβρίου του Harper’s Bazaar, μετά τη γνωριμία της με τον Tom Cruise, μπήκε σε μια περίοδο που την ονομάζει της περίοδο της… «δόξας λόγω… συναναστροφής».

nicole3.jpg



«Στις αρχές της σχέσης μας έλεγα “είμαι εδώ, κρατάω σφικτά το μπράτσο σου” και όλο αυτό ήταν πολύ για μένα και αισθανόμουν περίεργα. Ήμουν ντροπαλή, πολύ ντροπαλή και δεν αισθανόμουν καθόλου άνετα. Όμως αισθανόμουν άνετα στο σπίτι», είπε η Nicole, ξεμπροστιάζοντας τον Tom.

nicole4.jpg



Καμία σχέση με αυτά που είπε για τον τωρινό σύζυγό της, Keith Urban. Διότι ο Keith, όπως είπε, την έκανε να ξαναβρεί την αυτοπεποίθησή της και να νιώσει άνετα με τη σεξουαλικότητά της!!!!

nicole5.jpg



Διότι όπως καταλάβατε με τον Tom το είχε το θεματάκι της!!!

nicole6.jpg



Τώρα πάντως είναι πανευτυχής με την οικογένειά της. Και μπορεί να βρέθηκε και πάλι μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας, όμως, όπως παραδέχθηκε δε θα συνηθίσει ποτέ να ποζάρει μπροστά στους φωτογράφους, στο κόκκινο χαλί.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top