Πόσων χρονών γίνεται σήμερα ο Διονύσης Σχοινάς;

«Βροχή» ευχών για τα γενέθλια του τραγουδιστή!

Πόσων χρονών γίνεται σήμερα ο Διονύσης Σχοινάς;

Στα 43 μπαίνει σήμερα ο Διονύσης Σχοινάς, που μπορεί να μην του φαίνεται, αλλά τα δεύτερα –άντα τα έχει «πατήσει»! Στο Facebook και το Twitter του τραγουδιστή οι ευχές άρχισαν από τα ξημερώματα, ενώ ο ίδιος ευχαρίστησε όλους τους θαυμαστές του!

Ο Διονύσης γεννήθηκε σαν σήμερα το 1969. Άρχισε να τραγουδά από την ηλικία των 15, ενώ σπούδασε ορθοφωνία, σολφέζ και θεωρία της μουσικής στο Κεντρικό Ωδείο του Κώστα Κλάββα.

1.jpg2.jpg

Δισκογραφικά μας συστήθηκε σε ηλικία 25 ετών, με το album «Πρώτη Αγάπη», συνεργάστηκε με «μεγάλα» ονόματα -όπως οι Βασίλης Καρράς, Αντύπας, Άντζελα Δημητρίου, Δημήτρης Κοντολάζος, Αντώνης Βαρδής, Ελένη Δήμου και Λευτέρης Πανταζής- ενώ πολλά τραγούδια του έγιναν επιτυχία. Μεταξύ άλλων, ο Διονύσης έχει αφήσει το στίγμα του στο τραγούδι με τα «Συγκοινωνούντα Δοχεία», «Το Δαχτυλίδ��», «Χριστίνα», «Μου Ταιριάζεις», «Δεν Μεγαλώνω» και «Τι Τρελά Μου Ζητάς».

Το 1997 παντρεύτηκε με την Καίτη Γαρμπή, ενώ, δύο χρόνια αργότερα, ήρθε στον κόσμο ο γιός τους, Δημήτρης, που -κατά γενική ομολογία- είναι… φτυστός ο μπαμπάς του.

8013_KETI_GARMPI_DIONISIS_SXINAS_1952012.jpg3.jpg

Πρόσφατα, τον Διονύση τον απολαύσαμε στην μεγάλη συναυλία για τα 20 χρόνια του Φοίβου στη δισκογραφία, ενώ κάνει εμφανίσεις σε διάφορους χώρους. Μάλιστα, για ακόμα μία σεζόν, θα εμφανίζεται τις Δευτέρες στο «Doors», στο Κολωνάκι, αρχής γενομένης από μεθαύριο!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top