«Ζήσε τη στιγμή σου με ένα τραγούδι!»

Δείτε ζωντανά την ανάδειξη του μεγάλου νικητή του διαγωνισμού

«Ζήσε τη στιγμή σου με ένα τραγούδι!»

Αθήνα, 2 Οκτωβρίου 2012 – Το Σάββατο, 13 Οκτωβρίου ανακοινώνεται ο νικητής του μεγάλου μουσικού διαγωνισμού «Ζήσε τη στιγμή σου με ένα τραγούδι» που διοργανώνει το Athens Metro Μall με την υποστήριξη της δισκογραφικής εταιρείας Spicy, ο οποίος θα ηχογραφήσει το τραγούδι, που δημιούργησε ή/και ερμήνευσε, σε επαγγελματικό studio υπό την καθοδήγηση της δισκογραφικής εταιρείας.

Οι συμμετοχές, από νέους ηλικίας 17 έως 27 ετών, ήταν δεκάδες με την αποστολή των ερμηνειών τους σε πρωτότυπο ή διασκευασμένο τραγούδι και η αντίστροφή μέτρηση έχει αρχίσει.

Live performances Δευτέρα 8 & Τρίτη 9, Οκτωβρίου

Τη Δευτέρα 8 και την Τρίτη 9 Οκτωβρίου σας περιμένουμε στις 8 το απόγευμα στο Athens Metro Mall όπου οι 10 καλύτεροι υποψήφιοι ή groups θα παρουσιάσουν το τραγούδι τους, σε ένα μοναδικό μουσικό event με παρουσιάστρια τη Γιώτα Τσιμπρικίδου από τον ραδιοφωνικό σταθμό ΔΡΟΜΟΣ 89,8 FM και με live performances από τα αγαπημένα συγκροτήματα REC και MASTER TEMPO.

Σάββατο 13 Οκτωβρίου, ο μεγάλος τελικός για την ανάδειξη του νικητή έφθασε

Το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012 στις 7 το απόγευμα, το Athens Metro Mall προσκαλεί όλους στην τελετή ανάδειξης του μεγάλου νικητή του διαγωνισμού, ο οποίος θα ηχογραφήσει το τραγούδι, που δημιούργησε ή/και ερμήνευσε, σε επαγγελματικό studio υπό την καθοδήγηση της Spicy. Την απονομή θα πραγματοποιήσουν οι δημοφιλείς καλλιτέχνες Έλλη Κοκκίνου και TUS ενώ θα ακολουθήσει live performance του νεανικού συγκροτήματος Muffins.

O ραδιοφωνικός σταθμός ΔΡΟΜΟΣ 89,8 FM θα υποδέχεται το κοινό με πολύ κέφι και δυνατή μουσική σε ένα μοναδικό live radio show την ημέρα του μεγάλου τελικού Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό, μπορείτε να βρείτε στο site www.athensmetromall.gr και στη σελίδα του Athens Metro Mall στο Facebook (https://www.facebook.com/athensmetromall).


Σχετικά με το Athens Metro Mall

Το Athens Metro Mall με πέντε ορόφους για αγορές και ψυχαγωγία, αποτελεί τη νέα εμπειρία καταναλωτών για κάθε στιγμή. Είναι στρατηγικά τοποθετημένο ακριβώς μπροστά στο μετρό του Αγίου Δημητρίου επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, αποτελώντας το μοναδικό εμπορικό κέντρο που προσφέρει τόσο μεγάλη ευκολία πρόσβασης. Το Athens Metro Mall παρέχει στους επισκέπτες του, 90 καταστήματα ηγετικών brands που καλύπτουν κάθε ανάγκη, 18 χώρους εστίασης, 5 κινηματογραφικές αίθουσες, Super Market, παιδότοπο, τράπεζα και 1200 θέσεις πάρκινγκ. Τέλος, η ιδιαίτερη κατασκευή του, οι αρχιτεκτονικές γραμμές, ο άφθονος φωτισμός και το έντονο υγρό και πράσινο στοιχείο δημιουργούν τον ιδανικό χώρο χαλάρωσης και ψυχαγωγίας εναρμονισμένο με το αστικό περιβάλλον.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top