Νέα κόντρα! Ποιος τραγουδιστής σφάζει με το γάντι τον Γ. Νταλάρα;

Αφορμή οι τελευταίες του δηλώσεις για τα χρήματα που έχει βγάλει

Χαμός και πάλι στο διαδίκτυο με τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα. Όπως έγραψε το star.gr ο τραγουδιστής δήλωσε ότι νιώθει ενοχές για τα χρήματα που έχει βγάλει. Τι ήταν να το πει; Αμέσως του έστειλε επιστολή ο Γιάννης Αγγελάκας που τον σφάζει με το… γάντι για ��σα λέει.

agelakas4.jpg


Στην επιστολή του ο τραγουδιστής αναφέρει:

«ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΩΡΓΟ ΝΤΑΛΑΡΑ
Αγαπητέ κύριε Νταλάρα όλοι γνωρίζουν πως οι ενοχές είναι το βασικό ψυχολογικό υπόβαθρο κάθε μεγάλης δημιουργικής καλλιτεχνικής ψυχής και πως είναι φυσιολογικό όσο ο καλλιτέχνης γιγαντώνεται πνευματικά να γιγαντώνεται παράλληλα και η υλική του περιουσία, πράγμα που μπορεί να τον οδηγήσει σε ψυχολογικό, ηθικό και δημιουργικό αδιέξοδο. Κατανοώντας λοιπόν το δράμα που βιώνετε σαν τέτοιος καλλιτέχνης αυτό τον καιρό, παράλληλα με το μεγάλο εθνικό μας δράμα, έχω να σας προτείνω (απορώ πώς δεν το σκεφτήκατε μόνος σας) να κρατήσετε για σας και την οικογένειά σας το απολύτως απαραίτητο κομμάτι της περιουσίας σας και να προσφέρετε την υπόλοιπη για να απαλύνετε τον πόνο μερικών έστω από τους εκατομμύρια αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας. Προχωρήστε άφοβα στην προσωπική και καλλιτεχνική σας απελευθέρωση και ενταχθείτε σιγά σιγά στο κίνημα του συναισθηματικού κομμουνισμού που γιγαντώνεται κι αυτό τελευταία στους κύκλους των καλλιτεχνών και των διανοούμενων της πατρίδας μας.

Γιάννης Αγγελάκας»

Όμως ούτε και ο ίδιος βρέθηκε στο απυρόβλητο, αφού πολλοί ήταν εκείνοι που του την… «έπεσαν» για την απόφασή του να τα βάλει με τον Γιώργο Νταλάρα.

«Μπράβο Γιάννη Αγγελάκα που τα έβαλες με τον Νταλάρα, είκοσι χρόνια μετά τον Τζίμι Πανούση και έξι μήνες μετά τα γιαούρτια. You are so edgy», έγραψε ένας χρήστης στο Twitter, ενώ κάποιος άλλος ανέφερε:

aggelakas2.jpg


«Ο Αγγελάκας ξέρει να κράζει εκεί που κράζουν οι άλλοι, όμως για τα άλλα θέματα, σιγά μην κλάψω – σιγά μην εκτεθώ».

aggelakas3.jpg


Μάλιστα υπήρξαν και συνάδελφοί του που τα έβαλαν μαζί του με πρώτο και καλύτερο τον Στάθη Δρογώση.

aggelakas4.jpg«Είχα κάνει πρόταση για αντιφασιστική συναυλία. Ζητώ συγγνώμη γιατί είχα πάθει συναισθηματικό κομμουνισμό. Σιγά μην κλάψω», έγραψε κι εκείνος στο Twitter.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top