Σάλος: 200 νέες γυμνές φωτό της Kate Middleton!

Hot αφιέρωμα 26 σελίδων στη δούκισσα από ιταλικό περιοδικό

«Φρέσκιες» γυμνές φωτογραφίες της Kate Middleton ετοιμάζεται να βγάλει το ιταλικό περιοδικό «Chi», συνεχίζοντας τον σάλο που άρχισε το γαλλικό «Closer», που… όλως τυχαίως ανήκει στον ίδιο εκδοτικό όμιλο, ενώ η βασιλική οικογένεια προειδοποιεί για μηνύσεις!

«Η βασίλισσα είναι γυμνή», θα είναι ο τίτλος του ιταλικού περιοδικού, το οποίο κυκλοφορεί εντός της εβδομάδας με την σύζυγο του πρίγκιπα William να γεμίζει 26 ολόκληρες σελίδες, με περίπου 50 από τις 200 «πιπεράτες» φωτογραφίες της που λέγεται ��τι έχει το περιοδικό!

kate-middleton-chi-magazine-topless-07.jpg

Όπως δήλωσε ο εκδότης του «Chi», Alfonso Signorini, «οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν ενώ το ζευγάρι βρισκόταν στη βεράντα και οι φωτογράφοι σε δημόσιο σημείο, οπότε δεν υπάρχει καν υπόνοια παραβίασης ιδιωτικού χώρου. Οποιοσδήποτε περνούσε από εκεί θα μπορούσε να τους έχει φωτογραφήσει».

2.jpg

«Ακόμα και η βασίλισσα Ελισάβετ να μου τηλεφωνήσει και μου ζητήσει να μην τις δημοσιεύσω, εγώ θα το κάνω», διαμηνύει ο εκδότης και ξεκαθαρίζει πως ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, που είναι ιδιοκτήτης του εκδοτικού οίκου, δεν έχει καμία ανάμειξη με το θέμα.

3.jpg

Στο μεταξύ, ο πρίγκιπας William λέγεται πως είναι έξω φρενών και έχει δώσει εντολή στους δικηγόρους του να επιληφθούν του θέματος κάνοντας όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ενώ συνεχίζει την επίσκεψή του στα Νησιά του Σολομώντα με την σύζυγό του στο πλευρό του.

article-2204325-150E03A8000005DC-872_634x493.jpg

Σαν να μην έφταναν αυτά, γνωστή ιστοσελίδα ροζ περιεχομένου φέρεται να ήρθε σε επαφή με το περιοδικό «Closer» ζητώντας να αγοράσει τις γυμνές φωτό της Kate με το αζημίωτο!​

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top