Ο Robert Pattinson συγχώρεσε την Kristen

Δεν μπορούν να ζήσουν ο ένας χωρίς τον άλλο

Μπορεί η σχέση τους να κλονίστηκε μόλις έσκασε η βόμβα ότι η Kristen Stewart απάτησε τον Robert Pattinson με τον σκηνοθέτη της Rupert Sanders, όμως δημοσιεύματα σήμερα αναφέρουν ότι ο R – Patz αποφάσισε να συγχωρήσει την άπιστη Kristen και είναι και πάλι μαζί.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο τους είχαν μια ειλικρινή συζήτηση στην οποία έπεσε πολύ κλάμα, με τον Robert τελικά να… «πέφτει» και να συγχωρεί την άτακτη σύντροφό του.

kate1.jpg


«Ο Robert και η Kristen αποφάσισαν ότι δεν μπορούν να ζήσουν χωριστά. Η Kristen του άνοιξε την καρδιά της και του είπε ότι είναι το λάθος μιας βραδιάς», είπε πηγή στην εφημερίδα Sun.

Οι δυο τους ετοιμάζονται τώρα να πάνε σε ένα απομονωμένο σπίτι στο Λος Άντζελες και ελπίζουν ότι θα καταφέρουν να σώσουν τη σχέση τους.

kate2.jpg


«Ο Robert κατάλαβε πόσο πολύ μετάνιωσε η Kristen και την έχει συγχωρήσει. Πραγματικά αγαπούν ο ένας τον άλλο», είπε η ίδια πηγή.

kate3.jpg

Μάλιστα η Kristen έκανε ότι μπορούσε για να αποδείξει στον Robert την μεγάλη της αγάπη για εκείνον, με αποτέλεσμα να καταφέρει να τον πείσει για τα αισθήματά της.

Μένει τώρα να δούμε τι θα ακολουθήσει και αν όντως ο Robert θα μπορέσει να ξεπεράσει την απιστία της καλής του.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top