Tom Hanks: Συγκινημένος στην κηδεία του συμπρωταγωνιστή του από το «Πράσινο Μίλι»

Απαρηγόρητη η αρραβωνιαστικιά του-Φώτο από το «τελευταίο αντίο»

Tom Hanks: Συγκινημένος στην κηδεία του συμπρωταγωνιστή του από το «Πράσινο Μίλι»

Αξέχαστος θα μείνει ο ηθοποιός Michael Clarke Dunkan, από την ερμηνεία του στην ταινία «Πράσινο Μίλι», στο πλευρό του Tom Hanks, για την οποία απέσπασε Όσκαρ.

Ο ηθοποιός, που έφυγε από τη ζωή στα 54 του, συνοδεύτηκε στην τελευταία του κατοικία, από την απαρηγόρητη αρραβωνιαστικιά του, συγγενείς, φίλους και συναδέλφους.

Απών δεν θα μπορούσε να είναι ο Tom Hanks, που συγκινημένος, είπε το «τελευταίο αντίο» στον γίγαντα σ��μπρωταγωνιστή του.

Ο Michael Clarke Dunkan, κηδεύτηκε στο Liberty Hall του Hollywood, με την αρραβωνιαστικιά του Omarosa, να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

Υποστηριζόμενη από δυο συγγενείς της, η Omarosa δεν σταμάτησε να κλαίει καθ΄όλη τη διάρκεια της τελετής, μιας και τον Ιανουάριο, θα ενωνόταν με τα δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της.

Πού οφείλονται τα αίτια του θανάτου του:

Σύμφωνα με το επίσημο πιστοποιητικό του θανάτου του γίγαντα από το «Πράσινο Μίλι», ο ηθοποιός έφυγε από τη ζωή, «χτυπημένος» από αναπνευστική ανεπάρκεια, ανοξική εγκεφαλοπάθεια, κοιλιακή μαρμαρυγή και οξύ έμφραγμα το μυοκαρδίου.9e897f15a89ed3547f1d0e6eb35b40b2.jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top