Η κόρη της Μπέτυς Λιβανού κατακτά την Λατινική Αμερική!

Αλλά δεν φεύγει με τίποτα από την Ελλάδα! «Δεν έχω λόγο», λέει

Το πάθος της και το όνειρο της πραγματικότητα έκανε η κόρη της Μπέτυς Λιβανού, Μαργαρίτα Πανουσοπούλου.

Η 28χρονη ηθοποιός, την οποία η Λιβανού απέκτησε με το σκηνοθέτη Γιώργο Πανουσόπουλο, κατάφερε να κατακτήσει το χώρο της υποκριτικής, με τη «χάρη» της να φτάνει μέχρι την… Λατινική Αμερική!

Βλέπετε η Μαργαρίτα, πρωταγωνιστεί σε διαφήμιση μπύρας, που συνδυάζει το Greek Zorba με τη μεξικάνικη φιέστα.

Μάλιστα η εν λόγω διαφήμιση, εκτός από όλα τα κανάλια της Λατινικής Αμερικής που θα προβάλλεται, ενδέχεται να «παίξει» και σε όλα τα κανάλια της Αμερικής!

Γυρισμένη εξ' ολοκλήρου στη Μύκονο για λογαριασμό μεξικάνικης μπύρας, η διαφήμιση προβάλλει την μελαχρινή αρχετυπική ομορφιά της ελληνίδας (την οποία υποδύεται η Μαργαρίτα), με το συρτάκι να συναντά τη μεξικάνικη φιέστα.

Έχοντας σπουδάσει Θέατρο στη σχολή υποκριτικής Italia Conti Academy and Dramatic Arts, και κάν��ντας στη συνέχεια περιοδεία στην Αγγλία όπου ενσάρκωνε τη «Βιόλα» στη «Δωδέκατη Νύχτα» του Σαίξπηρ, η Μαργαρίτα κατάφερε να κάνει τα πρώτα της σημαντικά βήματα στο χώρο.

Τότε ήταν η στιγμή που αποφάσισε να γυρίσει στην Ελλάδα:

«Στο Λονδίνο έγινα στρατιώτης. Έμαθα την αξία της υπομονής και της επιμονής. Να μην αφήνω τον ενθουσιασμό να με συνεπάρει και να μην είμαι τεμπέλα. Προτίμησα όμως να επιστρέψω Αθήνα. Και ξέρεις κάτι; δεν μετανιώνω. Αν δεν μου αρέσει στο μέλλον η κατάσταση, θα φύγω. Αλλά τώρα δεν θέλω να το κάνω. Δεν έχω κανέναν λόγο να φύγω από την Ελλάδα. Μου αρέσει».

Μάλιστα περιγράφει και ένα πολύ αστείο περιστατικό από την παιδική της ηλικία:

«Ήμουν δέκα όταν ζήτησα από τον πατέρα μου ένα ρόλο στην ταινία του “Ελεύθερη Κατάδυση”. Θυμάμαι τη μητέρα μου να θέλει να με συμβουλέψει στα γυρίσματα κι εγώ ψευδά να της λέω: “Σε παρακαλώ. Θ΄ακούσω μόνο τον σκηνοθέτη μου”».

Κάντε κλικ στο video και δείτε τη συμμετοχή της Μαργαρίτας, στην επιτυχημένη σειρά "Το Νησί"...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top